کد خبر: 3165962
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹
امام‌جمعه شیراز:

ارتش جمهوری اسلامی ایران سلاح را در خدمت بصیرت قرار داده است

گروه اجتماعی: آیت‌الله ایمانی با بیان اینکه ایران در میان همه کشورهای جهان از ارتشی مکتبی، ولایی و تحت فرماندهی ولی امر مسلمین برخوردار است، گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران فکر و اندیشه را بر سلاح حاکم کرده و آن را در خدمت بصیرت قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس،‌ آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز، 29 فروردین‌ماه در مراسم رژه یگان‌های نظامی ارتش در شیراز سرمایه‌گذاری در زمینه امکانات و ابزار دفاعی را سرمایه‌گذاری مشروع و حرکتی ضروری برای کشور دانست و گفت: باید به جایگاهی از ساخت سلاح‌های دفاعی برسیم که فکر تجاوز را از اندیشه و مغز دشمنانان خارج کنیم.

وی با بیان اینکه ایران در میان همه کشورهای جهان از ارتشی مکتبی، ولایی و تحت فرماندهی ولی امر مسلمین برخوردار و متنعم است، افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران فکر و اندیشه را بر سلاح حاکم کرده و آن  را در خدمت بصیرت، بیداری و هشیاری قرار داده است.

امام‌جمعه شیراز بیان کرد: آنچه دوران دفاع مقدس را که زیباترین تاریخ حیات ملت ماست از همه مبارزات و جنگ‌ها ممتاز کرده این بود که سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی و همه کسانی که سلاح به دست گرفته‌ بودند به برکت ایمان و اعتقاد دفاع از آرمان‌‌ها را دنبال می‌کردند همانگونه که امروز هم این تفکر جاری است.

‌آیت‌الله ایمانی با بیان اینکه امام(ره) دوران دفاع مقدس را جنگ میان ایمان و کفر، فقر و غنا، ارزش و بی ارزشی و ... معرفی کردند، گفت: ارتش مجموعه‌ای از نیروهای مسلح است که باید با آمادگی فکری و روحی در همه عرصه‌های نبرد حاضر شود، آموزش ببیند و سلاح بسازد که حرکت این نیرو از دوران دفاع مقدس تا امروز آنچنان تدوام پیدا کرده که امروز کشور ما از نظر نیروی دفاعی در حد قابل قبولی در جهان مطرح است.

وی با تأکید بر لزوم خودکفایی در عرصه‌های دفاعی کشور عنوان کرد: ما باید سلاح‌های دفاعی را  برای دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های خودمان و متکی بر فکر و اندیشه جوانان این مرز و بوم تولید کنیم.

منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه خداوند به همه موجودات جهان قدرت دفاعی اعطا کرده، خاطرنشان کرد: مسئله دفاع مشروطیت دارد، چرا که همه پدیده‌های عالم از ابزار دفاعی مناسب برخوردارند.

آیت‌الله ایمانی همچنین، با تأکید بر اینکه سلاح دفاعی برای این است که دشمن را بترسانیم و رعب و وحشت در میان آنها ایجاد کنیم، گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه به سمت و سوی سلاح‌های کشتار جمعی نرفته و نخواهد رفت، زیرا این امر را با اندیشه‌های الهی اسلام منطبق نمی‌بینیم.

امام‌جمعه شیراز همچنین، با بیان اینکه با ساخت سلاح دفاعی و نظامی به دنبال احیای ارزش‌ها هستیم تا آن را در خدمت پیشرفت بشر در همه ابعاد و زمینه‌ها قرار دهیم، گفـت: امروز بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدم استفاده ایران از سلاح‌های کشتار جمعی به‌عنوان بالاترین و ارزشمندترین سند در جهان مطرح است.

captcha