کد خبر: 3173542
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۵
القاصی مهر:

تراز هم‌دلی و هم‌زبانی عمل به وظایف سازمانی بر مبنای قانون است

گروه اجتماعی:‌ رئیس کل دادگستری فارس با بیان اینکه جایی که الزامات قانونی نادیده گرفته شود، فضای همدلی مخدوش خواهد شد، گفت: خط‌کش و تراز هم‌دلی و هم‌زبانی عمل به وظیفه سازمانی بر مبنای قانونی و مقررات است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی القاصی‌مهر، رئیس کل دادگستری فارس امروز،‌ 29 فروردین‌ماه در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل قدیم و جدید بازرسی این استان، لازمه تحقق شعار سال را اجرای وظایف خالصانه مسئولان، مدیران و کارگزاران و همه آحاد مردم دانست که با رعایت همه شرایط قانونی نمود عینی خواهد یافت.

وی بیان کرد: در سایه همدلی و همزبانی است که فضای صمیمی در جامعه میان دولت و ملت محقق خواهد شد که این رابطه ایجاد شده معیار قانونی پیدا خواهد کرد.

القاصی‌مهر با بیان اینکه نامگذاری شعار سال بر اساس هوشیاری رهبر انقلاب از وضعیت و شرایط فعلی کشور انجام شده و می‌شود، افزود: ایشان نام‌گذاری سال‌ها را تصادفی عنوان نمی‌کنند بلکه با تحلیل اوضاع کشور در داخل و خارج و به لحاظ منافع مردم شعار سال را انتخاب می‌کنند که چراغ راه و محور فعالیت‌های مسئولان و مردم در طول سال جدید قرار گیرد.

رئیس‌کل دادگستری فارس با بیان اینکه جایی که الزامات قانونی نادیده گرفته شود، فضای همدلی مخدوش خواهد شد، گفت: خط کش و شاغول همدلی و همزبانی عمل به وظیفه سازمانی بر مبنای قانونی و مقررات است.

القاصی‌مهر ادامه داد: ارزیابی اینکه کارگزاران وظیفه خود را به خوبی انجام می‌دهند یا نه بر عهده کسانی است که مسئول نظارت بر حسن اجرای قانون و جریان امور هستند.

وی با بیان اینکه در قوای سه گانه دستگاه‌هایی موظف به نظارت بر حسن اجرای قانون از طرف قانون شده‌اند که هرکدام بخشی از وظیفه نظارتی را بر عهده دارند، تصریح کرد: سازمان بازرسی به عنوان دستگاهی نظارتی است که فعالیت آن قابل قیاس با دیگر دستگاه‌ها نیست بلکه در جایگاه فعلی خود قدرتمندترین و اثرگذارترین نهاد نظارتی در جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

رئیس کل دادگستری فارس همچنین، با اشاره به اینکه این سازمان از نظر عملکرد قابل قیاس با دیگر دستگاه‌های نظارتی نیست و گزارش‌های این نهاد با قید فوریت در قوه قضائیه رسیدگی می‌شود، گفت: شأن و جایگاهی که برای سازمان بازرسی در جمهوری اسلامی تعریف شده در هیچ کشور دیگری مشاهده نمی‌شود.

القاصی گفت: با تغییراتی که در این سازمان ایجاد شده شاهد از بین رفتن رویکرد جناحی و سیاسی هستیم که جای خود را به رویکرد فراقانونی داده شده است.

captcha