کد خبر: 3185653
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۳

تشکیل نخستین انجمن میراث فرهنگی کشور در فارس

گروه اجتماعی: نخستین انجمن میراث فرهنگی کشور با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در فارس تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، نخستین انجمن میراث فرهنگی کشور امروز، اول اردیبهشت با حضور مسعود سلطانی‌فر، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در فارس تشکیل شد.
سلطانی‌فر در نشست این انجمن گفت: احیای انجمن‌های میراث فرهنگی بعد از 10 سال صورت گرفته است که امیدواریم تا 6 ماه دیگر این انجمن‌ها در تمامی استان‌های کشور تشکیل و فعال شوند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود: با توجه به محوطه‌های تاریخی بسیار زیادی در کشور وجود دارد و تأمین حفاظت از این محوطه‌ها با استفاده از یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی به صورت گسترده و کامل وجود ندارد از این رو باید از ظرفیت انجمن‌های میراث فرهنگی نهایت بهره را برد.
به گفته وی انجمن‌های میراث فرهنگی در واقع امکانات و ظرفیت‌هایی هستند که از نیروهای مردمی و علاقه‌مندان و دلسوزان میراث فرهنگی تشکیل می‌شوند که به صورت یک شبکه گسترده آموزش‌های لازم را در خصوص حفاظت از آثار تاریخی می‌بینند و با همکاری آن‌ها میراث گرانبهای این مرزو بوم حفظ و حراست می‌شود.
سلطانی‌فر با اشاره به اینکه  10 سال قبل این انجمن‌ها به طور کامل منحل شدند، افزود: با توجه به اینکه ذخایر گرانبها و مجموعه‌های ارزشمند تاریخی کشور همواره از سوی عوامل مختلفی تهدید می‌شود، از این‌رو استفاده از توان و ظرفیت انجمن میراث فرهنگی می‌تواند تاثیر بسزایی در حفاظت از آثار داشته باشد.
معاون رئیس جمهور ابراز کرد: فارس نخستین استان در کشور است که انجمن میراث فرهنگی با حضور 12 عضو اصلی تشکیل شده است.
بنابراین گزارش، در این انجمن سیدمحمد احمدی استاندار فارس به عنوان رئیس، مصیب امیری مدیرکل میراث فرهنگی فارس به عنوان دبیر، علی القاصی مهر رئیس کل دادگستری، حمیدرضا آذری مدیر کل آموزش و پرورش استان، علیرضا پاک فطرت شهردار شیراز، بهزاد مریدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حجت‌الاسلام موسوی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان، سید تقی سهرابی مدیر کل صدا و سیما، هوشنگ عشایری مدیرکل راه و شهرسازی استان، مجید ارشاد رئیس دانشگاه شیراز، علی ابراهیمی کارنامی مدیر کل محیط زیست استان و غلامحسین یعقوبی رئیس شورای اسلامی استان به عنوان اعضای این انجمن انتخاب شدند.
یادآور می‌شود، به زودی این انجمن در تمامی شهرستان‌های فارس با ریاست فرمانداران هر شهرستان و دبیری مسئولان میراث فرهنگی به زودی تشکیل می‌شود.

captcha