کد خبر: 3228585
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳
موسوی خواستار شد:

لزوم راه‌اندازی یک مرکز مستقل قرآنی ویژه آقایان در الیگودرز

گروه فعالیت‌های قرآنی: حافظ قرآن الیگودرزی داشتن یک مرکز مستقل حفظ قرآن آقایان را یکی از نیازهای الیگودرز دانست و گفت: نبود یک مرکز قرآنی ویژه آقایان باعث کم بودن حافظان قرآن در این شهرستان شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سیدیوسف موسوی، از سادات منتسب به حضرت موسی بن‌جعفر(ع) و حافظ قرآن کریم در سال 1357 در روستای سنج از توابع شهرستان الیگودرز به دنیا آمد.

این حافظ الیگودرزی در سنین کودکی آیات قرآنی که در کتاب‌های درسی‌اش بود را حفظ می‌کرد، همچنین در تلویزیون ذوق کودکان خردسال و افراد نابینا که حافظ قرآن می‌شدند وی را به‌سمت حفظ قرآن‌کریم کشاند.

موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، داشتن زندگی سالم و روزی حلالی که با عرق‌ریزی و کارگری به‌دست آید را بهترین سعادت دانست و گفت: من برای تأمین معاش خانواده از ساعت هشت صبح تا 15 بعد از ظهر در کارخانه سنگ‌بری و نبرد با سنگ سرد مشغولم و بعد از ظهر هم در مغازه لحاف‌دوزی کار می‌کنم.

وی افزود: هر روز در ‌مغازه لحاف‌دوزی قرآن را باز می‌کنم و به مرور محفوظات می‌پردازم زیرا انسان فقط با تکرار و تمرین می‌تواند حافظ قرآن شود.

این حافظ کل قرآن کریم ادامه داد: در کارخانه سنگ‌بری همراه با برادرم تمام کارگران را به‌سمت قرآن سوق می‌دهم البته صاحب کارم هم در بحث قرآن از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.

وی داشتن یک مرکز مستقل حفظ قرآن آقایان را یکی از نیازهای الیگودرز دانست و گفت: همین امر باعث کم بودن حافظان قرآن در این شهرستان است.

captcha