کد خبر: 3256119
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷

نمایشگاه طراحی با موضوع الگوهای پوشش بومی ـ اسلامی در خرم‌آباد برپا شد

گروه هنر: نمایشگاه طراحی با موضوع الگوهای پوشش بومی ـ اسلامی دوشنبه، ۱۴ اردیبهشت‌ماه در حوزه هنری لرستان برپا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، این نمایشگاه طراحی با موضوع پوشش بومی ـ اسلامی به‌همت واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری لرستان با همکاری دانشگاه فنی و علمی ـ کاربردی استان لرستان در گالری مهر حوزه هنری استان لرستان برپا شده است.

در این نمایشگاه که تا بیستم اردیبهشت‌ماه جاری برای بازدید دایر است، 35 اثر طراحی تولید شده در کارگاه طراحی پوشش بومی ـ اسلامی در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

در مراسم افتتاحیه نمایشگاه که با حضور امیدی‌پور، رئیس حوزه هنری استان لرستان و سپهوند، ریاست دانشگاه علمی ـ کاربردی استان لرستان انجام گرفت از سه ایده خلاق در طراحی پوشش بومی ـ اسلامی با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی تجلیل شد.

captcha