کد خبر: 3305976
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱

بقاع متبرکه شیراز میزبان جشن میلاد کربلائیان می‌شوند

گروه اجتماعی: به‌مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه، جشن‌های بزرگ «میلاد کربلائیان» در بقاع متبرکه شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام رحیم صفری گرائی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه 3 شیراز امروز، 30 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: به‌مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه، جشن‌های بزرگ «میلاد کربلائیان» در بقاع متبرکه شیراز برگزار می‌شود.
وی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه شعبان و میلاد سراسر نور امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) افزود: در روزهای یکم، دوم و سوم خردادماه سال جاری مراسم جشن و شادی به مدت سه شب بعد از نماز مغرب و عشاء در حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز برگزار خواهد شد.
صفری گرائی خاطرنشان کرد: در این مراسم حجت‌الاسلام رحیمی صادق، مدیر حوزه‌های علمیه فارس به سخنرانی و حاج نجف روستا به مداحی خواهند پرداخت.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه 3 شیراز ابراز کرد: به همین مناسبت نیز محفل انس با قرآن در روز پنجشنبه، 31 اردیبهشت ماه در حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین(ع) قاری برجسته مصری، فارق احمد ضیف با تلاوتی چند از آیات قرآن کریم، شور معنوی خاصی در مجلس ایجاد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه حرم مطهر امامزاده سیدصادق(ع) مهدی‌آباد نیز در این ایام غرق شادی و سرور خواهد شد، گفت: این مراسم جشن در روز 2 اردیبهشت ماه بعد از نماز مغرب و عشاء با حضور اقشار مردم و عاشقان اهل بیت(ع) برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه محمد حسین سلیمی به سخنرانی و احسان پارسایی و روح‌الله صابری نیز به مولودی خوانی خواهند پرداخت،‌گفت: همچنین در کنار این مراسم نیز با برپایی ایستگاه‌های صلواتی و پخش شیرینی و شربت از مردم نیز پذیرایی خواهد شد.
صفری‌گرائی اظهار کرد: در حرم مطهر امامزاده محمد(ع) قصردشت نیز در روزهای 31 اریبهشت و یکم خرداد نیز جشن بزرگی برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: در این مراسم حجت‌الاسلام عرفانی در خصوص خیر و برکت این ماه سخنرانی خواهند کرد و مداحان اهل بیت(ع) در مدح آن امامان بزرگوار نیز مدیحه‌سرایی خواهند کرد.

captcha