کد خبر: 3307803
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸
امیدیان:

دوهفته قرآنی لرستان فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های اتحادیه مؤسسات قرآنی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان با بیان اینکه در دوهفته قرآنی لرستان برنامه‌های مختلفی مانند محفل انس با قرآن، کلاس تفسیر و تدبر در قرآن و ... برگزار می‌شود، بیان کرد: ما با شرکت در این همایش می‌توانیم جایگاه و ظرفیت اتحادیه را در استان معرفی کنیم.

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسه قرآنی ـ مردمی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به برگزاری دوهفته قرآنی لرستان در ماه مبارک رمضان، گفت: از طرف اتحادیه کشوری تعیین شده است که مؤسسه‌های قرآنی در برگزاری این دوهفته قرآنی مشارکت داشته باشند.
وی ادامه داد: بنابراین مصوبه کشوری باتوجه به حضور و فعالیت مؤسسه قرآنی بین 10 تا 20 میلیون تومان در اختیار اتحادیه استان قرار می‌گیرد لذا ما باید تلاش کنیم که حداکثر اعتبار را جذب کنیم.
امیدیان با اشاره به این‌که در این دوهفته قرآنی لرستان برنامه‌هایی مانند محفل انس با قرآن، کلاس تفسیر و تدبر در قرآن، غرفه نقاشی کودکان با مضامین قرآنی برگزار می‌شود، بیان کرد: ما با شرکت در این همایش می‌توانیم جایگاه و ظرفیت اتحادیه در استان معرفی کنیم.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان با بیان این‌که اتحادیه مؤسسه قرآنی ـ مردمی لرستان سه اداره‌کل تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی کمیته امداد را به‌عنوان همکار خود معرفی کرده‌ است، اظهار کرد: امیدواریم با همکاری هرچه‌بیشتر این سه ارگان بتوانیم ظرفیت و توانایی اتحادیه را به جامعه معرفی کنیم.
وی با اشاره به این‌که یکی از مسائلی که پیگیر آن هستند بحث آموزش رایانه برای مدیران مؤسسه‌های قرآنی است، عنوان کرد: درحال رایزنی با فنی و حرفه‌ای هستیم که کلاس آموزش رایانه را به‌صورت رایگان یا به‌صورتی که در آموزشگاه‌های فنی و با نصف قیمت انجام شود برای مدیران مؤسسه‌های قرآنی برگزار کنیم.
امیدیان با اشاره به این‌که کارت‌های اعضای هیئت مدیره اتحادیه استانی طراحی و آماده شده‌ است، تصریح کرد: پروانه عضویت جدید نیز طراحی شده است که کارت‌ها و پروانه عضویت طی هفته تحویل داده می‌شود.

معرفی ظرفیت اتحادیه به مردم و ادارات دولتی و خصوصی

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان، با بیان این‌که ما در صدد معرفی ظرفیت اتحادیه به مردم و ادارات دولتی و خصوصی هستیم، بیان کرد: با نشریه قرآن و زندگی صحبت کرده‌ایم که برای اتحادیه ویژه‌نامه‌ای در 4 صفحه و با شمارگان 5 هزار نسخه چاپ کند که بتوانیم اتحادیه را معرفی کرده و ظرفیت اتحادیه را نشان دهیم.
وی با اشاره به این‌که اگر بخواهیم ویژه‌نامه را به‌صورت ماهیانه کار کنیم پشتیبانی آن سخت است، عنوان کرد: اگر بتوانیم تا قبل از ماه رمضان ویژه‌نامه اتحادیه را که اطلاعات به‌روز مؤسسات قرآنی است، چاپ کنیم بهتر است.
امیدیان با اشاره به این‌که بحث رابطین بین اتحادیه و شهرستان‌ها برداشته شده است، اذعان کرد: کارهای هر شهرستان‌ را یکی از مؤسسات انجام می‌دهد و شهرستان‌های خرم‌آباد و دلفان را خود اتحادیه انجام می‌دهد اما شهرستان دورود ازنظر رابط مشکل دارد.
وی با بیان این‌که اتحادیه تعهد کرده‌است که در سال 94 به 6 هزار نفر صحیح‌خوانی قرآن کریم را آموزش دهد، اظهار کرد: در این تعهد آمده است که در 6 ماهه اول به 4هزار نفر و در 6 ماهه دوم به 2 هزار نفر آموزش بدهیم که دو سوم این جمعیت باید در روستا و یک سوم آن باید در شهر باشد.
امیدیان ادامه داد: اتحادیه همچنین طرح‌هایی مانند 1449، حفظ یک تا سه جزء را نیز برگزار می‌کند که افراد جدید باید در این کلاس‌ها ثبت‌نام کنند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان با اشاره به این‌که مؤسسات قرآنی باید در جهت تقویت کلاس‌های تربیت معلم حرکت کنند، تصریح کرد: با درنظر گرفتن این‌که خانه‌های قرآن عضو اتحادیه نیستند اما می‌توانیم از آن‌ها در برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های خود استفاده کنیم.
وی با بیان این‌که در راستای ادغام مؤسسات قرآنی ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی کارهای خوبی انجام شده است و شش مؤسسه درخواست عضویت در اتحادیه را داده‌اند، اذعان کرد: در جلسه هیئت مدیره با عضویت این شش مؤسسه موافقت شد.

captcha