کد خبر: 3310552
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان:

جامعه به‌سمت ازدواج‌های مورد سفارش ائمه‌ معصوم (ع) جهت داده شود

گروه اجتماعی: عزیزپوریان عوامل فردی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی را در امر ازدواج مؤثر دانست و گفت: جامعه باید به‌سمت ازدواج‌هایی که سفارش ائمه معصوم(ع) است، جهت داده شود تا شاهد بالا رفتن سن ازدواج در جامعه نباشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی‌یار عزیزپوریان، مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان در همایش «پیوندهای آسمانی» ویژه فعالین، خیرین و زوج‌های خاص امروز، دوازدهم خردادماه در سالن همایش‌های کمیته امداد لرستان برگزار شد، گفت: تمامی دستگاه‌ها باید از تمام امکانات خود جهت تسهیل امر ازدواج استفاده کنند.
وی با بیان این‌که قید و بندهایی که باعث دشواری ازدواج شده است باید زدوده شود، افزود: یک سوم جمعیت استان لرستان را جوانان تشکیل می‌دهند و آسان شدن ازدواج می‌تواند باعث پایداری جامعه شود.
عزیزپوریان عوامل فردی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی را در امر ازدواج مؤثر دانست و اضافه کرد: جامعه باید به‌سمت ازدواج‌هایی که سفارش ائمه معصوم است جهت داده شود تا شاهد بالا رفتن سن ازدواج در جامعه نباشیم.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با بیان این‌که امام علی(ع) با فروش زره خود توانست با دختر پیامبر اکرم(ص) ازدواج کند، خاطرنشان کرد: ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) یک الگو برای ماست، ازدواج باید بدون حاشیه برگزار شود جوان امروزی باید بتواند با فروش ابزرار روز مثل لب‌تاپی که در دست دارد بتواند ازدواج کند.
وی با بیان این‌که بانک‌ها باید وام ازدواج را به‌موقع در اختیار زوج‌ها قرار دهند، ادامه داد: پرداخت وام ازدواج روند روبه‌رشدی پیدا کرده است به‌طوری‌که از 53 هزار نفری که در سطح استان در صف انتظار وام ازدواج بودند 43 هزار نفر وام دریافت کردند و دورنمای ما این است که در پایان سال 94، زوجی را در صف انتظار وام ازدواج نداشته باشیم.

captcha