کد خبر: 3310794
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳
امام جمعه اشترینان:

نهادهای فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ مهدویت همت کنند

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام بیرانوند گفت: ترویج فرهنگ مهدویت وظیفه نهاد خاصی نیست بلکه همه مردم و نهادها اعم از فرهنگی و غیرفرهنگی با استفاده از کارشناسان متعهد و مقید به فرهنگ صحیح مهدویت به ترویج این فرهنگ بپردازند.

حجت‌الاسلام مجتبی بیرانوند، امام جمعه شهرستان اشترینان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، ضمن تبریک میلاد امام زمان(عج) گفت: مهمترین و اولین وظیفه ما شیعیان در عصر غیبت در درجه اول انجام واجبات و دوری از محرمات است چراکه موجب خشنودی امام زمان(عج) می‌شود.
وی افزود: همچنین پیروی از دستورات مرجع تقلید و در رأس آن اطاعت از دستورات مقام معظم رهبری  به‌عنوان  نائب عام امام زمان(عج) است از دیگر مواردی است که باید مدنظر منتظران ظهور قرار بگیرد.
بیرانوند با بیان این‌که انقلاب اسلامی ایران برای برقرار کردن  ارزش‌های اسلامی و مبارزه با ظلم و ستم به رهبری امام خمینی(ره) بوده است، اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران بر این اساس مقدمه‌ای  برای انقلاب جهانی امام زمان(عج) است و حفاظت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و دفاع از جمهوری اسلامی و حریم ولایت قطعاً در جهت تقویت ارزش‌های اسلام و تقویت آرمان‌های حکومت جهانی امام زمان(عج) است.
امام جمعه شهرستان اشترینان در رابطه با ترویج فرهنگ مهدویت، بیان کرد: با توجه به این‌که اسلام بر سه پایه اعتقادات، اخلاقیات و احکام است، مهدویت و اعتقاد به ظهور امام زمان(عج)  یکی از مباحث اعتقادی مهم و اساسی برای ما شیعیان  و همه مسلمانان بوده و می‌باشد.
وی با بیان این‌که فرهنگ مهدویت شامل شناساندن جایگاه امامت و امامت حضرت مهدی(عج) است، عنوان کرد:  مسئله انتظار، ویژگی‌های منتظران واقعی، ویژگی‌های یاران امام زمان(عج)، ویژگی‌های حکومت جهانی امام زمان(عج) و علائم ظهور امام زمان(عج) و معرفی این مقوله‌ها در حقیقت ترویج فرهنگ مهدویت است.
بیرانوند تصریح کرد: یکی از اهداف دشمنان مأیوس کردن مسلمانان از آینده است با توجه به این‌که بر اساس آموزه‌های دین مبین اسلام یکی از اعتقادات ما انتظار ظهور منجی است و بر این اساس ترویج فرهنگ انتظار  و تقویت باور امید به آینده که با ظهور امام زمان(عج) عدل و داد برقرار می‌شود و ظلم و ستم برچیده شود و در ترویج فرهنگ انتظار مهدوی و اعتقادات در جلوگیری از گسترش انحرافات اعتقادی  و مقابله با جنگ نرم است.
وی خاطرنشان کرد: این تفکر که حاکمیت فساد در جامعه، زمینه‌ساز  ظهور امام زمان(عج) است تفکر صحیحی نیست، چراکه فرهنگ بی‌تفاوتی در مقابل  انحرافات و زشتی‌ها و کارهای ظالمانه از نظر اسلام کاملاً مردود است و حتی اعتقاد به این‌که بیشتر گسترش فساد شود تا امام زمان(عج) ظهور کند نادرست و انحرافی است.
امام جمعه شهرستان اشترینان بیان کرد: شیعه منتظر وظیفه دارد که در مقابل انحرافات و منکرات در جامعه  بی‌تفاوت نباشد و اهرم امر به معروف و نهی از منکر برای ترویج ارزش‌ها و پاک کردن ضد ارزش‌ها براساس تکلیف شرعی بهره بگیرند و بنا براین شیعه منتظر در مقابل سرنوشت خود، دیگران و جامعه اسلامی نباید بی‌تفاوت باشد.
وی افزود: وظیفه ترویج فرهنگ مهدویت وظیفه نهاد خاصی نیست بلکه همه مردم و نهادها اعم از فرهنگی و غیرفرهنگی با استفاده از کارشناسان متعهد و مقید به فرهنگ صحیح مهدویت به ترویج این فرهنگ بپردازند و در این راستا برخی مجموعه‌ها مانند مجموعه‌های فرهنگی رسالت سنگین‌تری در ترویج فرهنگ مهدویت دارند و نیز به‌دلیل حاکمیت جمهوری اسلامی همه مجموعه‌ها در ترویج فرهنگ مهدویت مسئولیت بیشتری دارند.
بیرانوند بیان کرد: رسانه‌ها در ترویج فرهنگ مهدویت نقش مهم و تاثیرگذاری دارند.

captcha