کد خبر: 3313210
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۱
صبح امروز؛

آزمون دکتری دانشگاه علوم اسلامی رضوی در شش رشته آغاز شد

گروه اندیشه: آزمون دکتری دانشگاه علوم اسلامی رضوی از صبح امروز، ۲۱ خردادماه در شش رشته در سالن اجتماعات این دانشگاه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، آزمون دکتری دانشگاه علوم اسلامی رضوی در شش رشته علوم قرآنی و حدیث، فلسفه و کلام اسلامی، حقوق جزا و جرم‌شناسی، حقوق خصوصی، حقوق بین‌الملل و فقه جزایی از صبح امروز، 21 خردادماه در سالن اجتماعات این دانشگاه آغاز شد.

بر اساس این گزارش، آزمون دکتری این دانشگاه امروز از ساعت 8 صبح الی  12 آغاز شد، همچنین این آزمون از ساعت 14 تا ساعت 20 در رشته‌های مختلف ادامه دارد؛ همچنین روز جمعه، 22 خردادماه این آزمون در دو نوبت صبح و عصر در شش رشته فوق برگزار می‌شود.

این آزمون به صورت تشریحی و در قالب دو نوع سؤالات مشترک و تخصصی برنامه‌ریزی شده است که آزمون دروس تخصصی در روز پنجشنبه 21 خردادماه وآزمون دروس مشترک که از کتاب‌های بر فقه و اصول، ادبیات عرب و زبان خارجی است، در روز جمعه، 22 خردادماه برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، نتایج آزمون اول شهریورماه از طریق سایت دانشگاه علوم اسلامی رضوی اعلام می‌شود و پذیرفته‌شدگان برای مصاحبه دعوت می‌شوند.

captcha