کد خبر: 3315343
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷
پازدار:

شورای امر به‌معروف و نهی از منکر در سطح تمام ادارات فعال شود

گروه اجتماعی: دبیر ستاد احیای امر به‌معروف و نهی از منکر لرستان با اشاره به وظایف دستگاه‌ها در ماه مبارک رمضان، گفت: شورای امر به‌معروف و نهی از منکر باید در سطح تمام ادارات فعال شود و با تذکر لسانی به اصلاح و ارشاد بپردازد و بنا داریم این شورا را در سپاه نیز فعال کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی‌حسین پازدار، دبیر ستاد احیای امر به‌معروف و نهی از منکر لرستان در جلسه ستاد احیای امر به‌معروف و نهی از منکر لرستان که سه‌شنبه، 26 خردادماه در سالن جلسات دفتر فرماندهی سپاه لرستان برگزار شد، گفت: هم‌زمان با ماه مبارک رمضان، تیم‌های مشترک تذکر لسانی در راستای مقابله با مظاهر روزه‌خواری با همکاری سپاه، نیروی انتظامی و ستاد احیای امر به‌معروف و نهی از منکر استان تشکیل می‌شود.

وی خواستار برخورد قاطع دستگاه قضایی با حرمت‌شکنان ماه مبارک رمضان و همچنین، حمایت این دستگاه از ضابطین و آمرین به‌معروف و ناهیان از منکر شد و افزود: از صدا و سیما انتظار داریم که با استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه، علما و حتی پزشکان تأثیرات مثبت روزه و ماه مبارک رمضان را برای مردم بیان و از طرفی خانواده‌ها و چهره‌های موفق دینی را معرفی کند.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر لرستان با بیان این‌که برگزاری نماز اول وقت ترجیحاً به‌صورت جماعت، فضاسازی و فعال کردن شوراهای امر به‌معروف و نهی از منکر در ماه مبارک رمضان از جمله مواردی است که به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است، گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان باید با کمک دستگاهای اجرایی و فرهنگی فضا را برای بهره‌مندی مردم از فیوضات این ماه فراهم کنیم.

پازدار در ادامه با اشاره به تایید قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، بیان کرد: تاکنون در عمل به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر خلأ قانونی داشته‌ایم؛ به‌گونه‌ای که در این سال‌ها برخی از آمران به معروف و ناهیان از منکر کشورمان مورد تعرض قرار گرفتند و بعضاً هم به شهادت رسیده‌اند.

وی همراه‌سازی نخبگان، تبیین تکالیف دستگاه‌های مشمول و اطلاع‌رسانی را از مراحل عملیاتی کردن قانون حمایت از آمران به‌معروف و ناهیان از منکر اعلام کرد و افزود: امیدواریم با ابلاغ قانون حمایت از آمران به‌معروف و ناهیان از منکر این قانون فتح بابی برای عمل به وظیفه دینی و انقلابی امر به‌معروف و نهی از منکر باشد.

دبیر ستاد احیای امر به‌معروف و نهی از منکر لرستان با بیان این‌که قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در جلسه شورای اداری و در جلسه ستاد امر به‌معروف در دفتر نماینده ولی‌ فقیه به شور گذاشته می‌شود، گفت: در راستای عمل به این قانون تیم‌های تذکر لسانی در سطح استان تشکیل خواهند شد.

captcha