کد خبر: 3317906
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۴
غیب‌پرور:

تربیت انسان‌های طراز انقلاب اسلامی، بهترین دفاع در برابر هجمه‌های دشمن است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه بهترین پدافند، آفند است، گفت: بر همین مبنا، بهترین دفاع را در برابر هجمه‌های دشمن، تربیت انسان‌ها در طراز انقلاب اسلامی می‌دانیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، جمعی از مربیان و سرگروه‌های حلقه صالحین سپاه فجر فارس امروز، 2 تیر با نماینده ولی فقیه در استان فارس دیدار کردند.
غلامحسین غیب‌پرور، فرمانده سپاه فجر فارس در دیدار با اشاره به هجمه‌های همیشگی دشمن علیه نظام و انقلاب گفت: در برابر هجمه‌های دشمن هیچگاه نباید حالت منفعل به خود بگیریم و فکر پدافند باشیم بلکه ما معتقدیم بهترین پدافند، آفند است و بر همین مبنا، بهترین دفاع را در برابر هجمه‌های دشمن، تربیت انسان‌ها در طراز انقلاب اسلامی می‌دانیم.
وی، خواستار برخورد با تفکر سطحی و ظاهری با حلقه‌های صالحین شد و افزود: حلقه‌های شجره طیبه صالحین به خاطر این است که یک حرکت تربیتی عمیق صورت گیرد تا وجه پیش‌برنگی انقلاب محقق شود.
غیب‌پرور همچنین در ادامه از حضور آحاد مردم و به‌ویژه جوانان و نوجوانان در تشییع پیکر مطهر شهدای غواص قدردانی کرد و افزود: بخش عظیمی از جوانان جامعه، جوانانی با بصیرت و انقلابی هستند که تجلی آن در مراسم اعتکاف هر سال مشخص می‌شود.

captcha