کد خبر: 3318027
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳
آیت‌الله استادی:

آزمایش مبلغان سخت‌تر است/ ائمه جماعات سلیقه‎ای به دفاع از یک جریان سیاسی اقدام نکنند

گروه حوزه‌های علمیه: عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه آزمایش طلاب و مبلغان سخت‌تر است، گفت: پوشیدن لباس اهل تقوا و علم مانعی برای امتحان و مواخذه الهی نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) آیت‎الله رضا استادی، عضو شورای عالی حوزه دیشب دوم تیرماه در جمع ائمه جماعات استان قم در دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت مسجد و نماز جماعت در اسلام گفت: یکی از مهمترین ارکان دین اسلام، عبادات جمعی است و به طور کلی مهمترین عبادات در اسلام حالت جمعی دارد.

وی افزود: با این وجود ائمه جماعات از مهمترین افرادی هستند که این حوزه عبادی را مدیریت می‎کنند؛ امام جماعت در هر محل و منطقه‎ای وظایف و جایگاه بسیار والایی دارد که باید به آن توجه شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: به همین میزان اهمیتی که اساتید و طلاب و روحانیون در مساجد دارند به همین میزان نیز در معرض خطراتی هستند که از جانب نفس اماره و شیطان به سوی آنها روانه می‎شود.

وی گفت: ائمه جماعات و مبلغین باید در مسجد الگوی تمام نمای یک فرد دین‌دار باشند و نباید پیکره عمل آنها با ذات آنها در منزل متفاوت باشد زیرا ممکن است فردی در مقابل افراد رفتار درستی داشته باشد ولی ذاتا چنین فردی نباشد که در آینده نگاه بسیاری از افراد جامعه به او تغییر می‎کند.

استادی تصریح کرد: ائمه جماعات باید این فرصت را کار و شغل خود بدانند و به آن وقت بدهند؛ بزرگانی که امروز به جایگاه رفیع معنویت و علم و تقوا رسیده‎اند همگی در این مسیر بودند و با خلوص نیت کار امامت جماعت را انجام می‎دادند و به جذب مردم می‎پرداختند.

وی گفت: اخلاص باعث می‎شود که مبلغین در کار خود موفق باشند و بدون توجه به اینکه چند نفر در نماز جماعت آنها شرکت می‎کنند به فکر ساختن مردم باشد ولو اینکه در یک ماه رمضان فقط یک نفر را تربیت کند.

استادی بیان کرد: شیطان به دنبال رخنه و نفوذ در بین معممین و ائمه جماعات است و سعی می‎کند دام‎هایی را بر سرراه ما بگذارد که از مهمترین آنها حب نفس و بی اخلاصی است و هیچ کس نباید برای احترام و شانی که برای او قائل می شوند تکلیف خود را انجام دهد.

وی گفت: نباید گمان کنیم که چون کسی لباس اهل تقوا و لباس اهل علم را پوشید خداوند از او مواخذه نمی‏‌کند؛ بلکه هر کسی در هر لباسی در معرض آزمایش و امتحان است و امتحان طلاب و مبلغین بسیار سخت تر است.

وی اظهار کرد: باید جوانانی را که حتی با ظاهر نامناسب در مساجد حضور می‎یابند به سوی نماز و مسجد تشویق کنیم نه اینکه آنها را فراری دهیم.

این استاد حوزه اظهار کرد: طلاب در ماه رمضان و در ماه‌های دیگر باید مردم را نسبت به امور سیاسی روشن کنند ولی قرار نیست هر کسی بر اساس مجرای سیاسی خود به بیان مصادیق در جامعه بپردازد بلکه خط مشی اصلی نظام و سیاست نظام توسط رهبر انقلاب و مراجع بیان می‎شود و ائمه جماعات حق ندارند به شکل سلیقه‎ای به بیان مصادیق یا دفاع از یک جریان سیاسی در کشور اقدام کرده و ذهن مردم را مشوش کنند.

وی گفت: این مسئله حتی در نمازهای جمعه نیز بعضا دیده می‎شود که برخی از ائمه جمعه صرفا از یک دیدگاه سیاسی دفاع می‎‌کنند در حالی که در نماز باید از ذکر مصادیق و مسایلی که مد نظر رهبر انقلاب در حوزه سیاست نیست خودداری شود.

captcha