کد خبر: 3336804
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۳
میری عنوان کرد:

أخذ سند مالکیت ۱۱ موقوفه و بقعه متبرکه فیروزآباد در سال جاری

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه فیروزآباد از أخذ ۱۱ سند مالکیت موقوفات و بقاع متبرکه این شهرستان ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، احمد میری، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه فیروزآباد امروز، 7 مردادماه در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 11 سند مالکیت موقوفات و بقاع متبرکه در شهرستان فیرزآباد أخذ شده است.
وی ضمن قدردانی از همکاری اداره ثبت اسناد با اوقاف عنوان کرد: بحمد الهی به وسیله برگزاری کارگروه‌های مشترک در سطح کلان ملی و استانی با حضور مدیران دستگاه‌های ثبت اسناد و اوقاف، اقدامات بسیار ارزشمندی در زمینه أخذ اسناد مالکیت موقوفات و بقاع متبرکه انجام شده است.
میری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه یک جلد سند جدید مالکیت بقاع متبرکه و موقوفات فیروزآباد به ارزش 8 میلیارد ریال أخذ شد، گفت: با همکاری اداره ثبت و اسناد این شهرستان، سند زمین مزروعی موقوفه سیدعباس فیروزآبادی دریافت شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه فیروزآباد بیان کرد: این سند به‌صورت تک برگ به مساحت هفتم و نیم هکتار را شامل می‌شود.

captcha