کد خبر: 3337761
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶
در لرستان؛

۱۴۰ دانش‌آموز در مرحله منطقه‌ای مسابقات قرآن سمپاد به رقابت می‌پردازند

گروه فعالیت‌های قرآنی: ۱۴۰ دانش‌آموز منتخب مرحله استانی پنج استان کشور در مرحله منطقه‌ای مسابقات قرآن مدارس سمپاد به میزبانی لرستان روزهای ۱۴ و ۱۵ مردادماه با هم به‌رقابت می‌پردازند.

محمدحسین اردشیر، رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان آموزش و پرورش استان لرستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با بیان این‌که مرحله منطقه‌ای مسابقات قرآن مدارس سمپاد روزهای 14 و 15 مرداد در دبیرستان فرزانگان خرم‌آباد برگزار می‌شود، افزود: در این مسابقات شرکت کنندگان استان‌های لرستان، همدان، قم، کرمانشاه و کردستان حضور دارند.

وی با بیان این‌که در این مسابقات 140 دانش‌آموز با هم به رقابت می‌پردازند، افزود: شرکت کنندگان در این مسابقات در رشته‌های حفظ، حفظ ویژه، قرائت و معارف با هم به رقابت می‌پردازند که در این دوره از داوران مطرح استان استفاده می‌شود.

اردشیر تصریح کرد: این دوره از مسابقات در شش قطب کشوری برگزار می‎شود و استان‎های خراسان رضوی و جنوبی، مازندران و سمنان، آذربایجان شرقی و زنجان، لرستان و کرمانشاه، یزد و اصفهان، فارس و بوشهر در دو بخش دختران و پسران به ترتیب قطب یک تا شش را تشکیل می‎دهند.

captcha