کد خبر: 3340500
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴

دوره «درآمدی بر نظام‌سازی انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود

گروه اندیشه: دوره «درآمدی بر نظام‌سازی انقلاب اسلامی از منظر دانش حقوق عمومی و فقه حکومتی» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه علمی فرهنگی سدید، از داوطلبان برای شرکت در دوره «درآمدی بر نظام‌سازی انقلاب اسلامی از منظر دانش حقوق عمومی و فقه حکومتی» ثبت نام می‌کند.

این دوره با محوریت تعریف و ماهیت نظام‌ سازی و جایگاه حقوق عمومی و فقه در ساخت نظام اجتماعی و با مشارکت مرکز مطالعات عالی انقلاب اسلامی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
سرفصل‌ها و مدرسان این دوره عبارتند از: «مفهوم‌‌شناسی نظام‌سازی انقلاب اسلامی با ارائه حجت الاسلام پیروزمند»، «نظام اسلامی به مثابه عنصری از عناصر نظام‌ساز فقه از  آیت‌الله کعبی»، «محور نظام‌سازی و رابطه آن با حقوق عمومی از  آیت‌الله کعبی»، «نسبت‌سنجی دانش حقوق با سایر دانش‌ها از سلمان عمرانی»، «ارکان و مؤلفه‌های نظام حقوقی اسلام (مفهوم‌شناسی و ترمینولوژی واژگان حقوقی مبتنی بر اسلام) از دکتر علوی»، «نظام حقوقی مطلوب در حکومت دینی (بیان وضعیت مطلوب رشته حقوق اسلامی) از استاد حکمت‌‌نیا»،‌ «مناسبات فقه و حقوق در حوزه فقه حکومتی از حجت الاسلام ارسطا»، «فقه مضاف از حجت الاسلام سعدی»، «اصول فقه جواهری و راهبردهای فقه حکومتی از حجت‌الاسلام علیدوست»،  «فلسفه فقه حکومتی از حجت الاسلام خسروپناه» و «قلمرو فقه در راهبردشناسی نظام دینی از دکتر پوررستمی».
شرکت‌کنندگان در دوره پس از تهیه بسته محتوایی از تارنمای مؤسسه علمی- فرهنگی سدید و گذراندن سیر محتوایی دوره، مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. در پایان دوره، به آن دسته از شرکت‌کنندگان که در ارزیابی کیفی حائز نمره مناسب شوند، گواهی‌نامه پایان دوره از مرکز مطالعات عالی انقلاب اسلامی دانشگاه تهران و مؤسسه علمی- فرهنگی سدید (به صورت مشترک) اعطا خواهد شد.
علاقه مندان تا 25 مرداد ماه مهلت دارند در این دوره ثبت نام کنند؛ همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی الکترونیکی http://sadid.basijisu.com مراجعه کرده یا با شماره تلفن ۰۹۱۰۹۸۰۳۵۹۰ تماس بگیرند.

captcha