کد خبر: 3350551
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۶
در نشست «طرح دانشجو معلم قرآن» صورت گرفت؛

بررسی نحوه گزینش «دانشجو معلمان قرآنی» و چگونگی تعیین منابع و شیوه کار

گروه دانشگاه: نحوه گزینش «دانشجو معلمان قرآنی»، چگونگی تعیین منابع و شیوه کار در این طرح و وضعیت دروس قرآنی در دانشگاه‌ها از مهم‌ترین مواردی بود که در نشست مشورتی طرح دانشجو معلم قرآن کریم در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نشست کارگروه مشورتی طرح دانشجو معلم قرآن کریم عصر امروز، اول شهریورماه با حضور سیدمحسن موسوی‌بلده، استاد و پیشکسوت قرآنی، محمدرضا پورزرگری، قاری بین‌المللی، رحیم خاکی، مشاور رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی، حمید صابر فرزام، رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور، زهرا نقی‌زاده، معاون سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور ‌و حمیدرضا یونسی در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار شد.
فرزام در ابتدای این نشست به معرفی مجموعه جهاد دانشگاهی و فعالیت‌های قرآنی آن پرداخت و گفت: مجموعه جهاد دانشگاهی، ‌مجموعه‌ای فرهنگی است که در سراسر کشور در دانشگاه‌های مختلف فعالیت دارد. همچنین در حوزه فعالیت‌های قرآنی منشأ خیرات و برکات زیادی بوده است.

فرزام با بیان اینکه تقاضای راه‌اندازی اولین مرکز رشد فناوری‌های قرآنی را داده‌ایم، اظهار کرد:‌ ان‌شاءالله مرکز رشدی را برای اولین بار در حوزه قرآن راه‌اندازی می‌کنیم که روی بحث تجاری‌سازی محصولات در حوزه قرآن کار خواهد شد. در مراکز رشد قوانینی است و بانک‌ها موظف می‌شوند وام‌هایی را به آن‌ها بدهند.

وی ضمن تصریح این مطلب که دو طرح را خواهیم داشت، گفت: یکی بحث استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی که چگونه از آن‌ها استفاده کنیم و دیگری بحث دانشجومعلمان قرآنی که به شیوه گروه‌های جهادی که دانشجویان به مناطق مختلف می‌روند به همان شیوه اعزام می‌شوند و خدمات ارائه می‌دهند. افرادی که حداقلی از توانایی قرآنی دارند در دوره‌هایی به عنوان مربی و معلم قرآن که اسم آن را دانشجو معلم قرآن گذاشته‌ایم تربیت می‌شوند. 

در ادامه این جلسه مشورتی، مقرر گردید کارگروهی برای بررسی اولویت‌ها و مباحث پیرامونی این طرح شکل بگیرد تا در آینده نزدیک، اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.

captcha