کد خبر: 3357431
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷
در اطراف حرم رضوی صورت می‌گیرد:

برپایی ۱۲ ایستگاه صلواتی در روز زیارتی امام رضا(ع) به نام شهدا

گروه اجتماعی: دبیر ستاد مردمی بزرگداشت ۲۳ ذی‌القعده با بیان اینکه ۱۲ ایستگاه صلواتی در روز زیارتی امام رضا(ع) در اطراف حرم مطهر رضوی برپا می‌شود، گفت: این ۱۲ ایستگاه در ورودی‌های حرم مطهر امام رضا(ع) با نام شهدا و با مدیریت خانواده‌های شهدا برپا و به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام مجید خداوردی، دبیر ستاد مردمی بزرگداشت 23 ذی‌القعده، صبح امروز، 11 شهریورماه در نشست ستاد بزرگداشت 23 ذی‌القعده، روز زیارتی امام رضا(ع) که در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب در خصوص بارگاه منور امام رضا(ع) می‌فرمایند: «وجود مقدس حضرت رضا(ع) ولی نعمت مادی و معنوی ما ایرانیان هستند».

حجت‌الاسلام خداوردی با تأکید بر زیارت امام رضا(ع) و آثار آن، گفت: زیارت این امام همام اثرات بسیار زیادی بر روی زندگی مردم دارد، کسی که در کنار بارگاه ایشان حاضر شده تمام غم و اندوه وجودیش رفع و زدوده می‌شود، بنابراین باید در راستای ارتقای معرفت زیارت، ظرفیت‌سازی شود.

برنامه ویژه مدیران شبکه سه سیما در روز زیارتی امام رضا(ع)

وی با اشاره به برنامه ویژه مدیران شبکه سه سیما در روز زیارتی امام رضا(ع)، ابراز کرد: تعدادی از مدیران گروه معارف شبکه سه سیما در روز 23 ذی‌القعده در مشهد حضور پیدا کرده و با برپایی ایستگاه صلواتی با لوگوی شبکه سه به زائران امام رضا(ع) خدمت‌رسانی می‌کنند که این برنامه به صورت زنده از شبکه سه و استانی پخش می‌شود.

دبیر ستاد مردمی بزرگداشت 23 ذی‌القعده با بیان اینکه 12 ایستگاه صلواتی در روز زیارتی امام رضا(ع) در اطراف حرم مطهر رضوی برپا می‌شود، اظهار کرد: این 12 ایستگاه در ورودی‌های حرم مطهر امام رضا(ع) با نام شهدا و با مدیریت خانواده‌های شهدا برپا شده و به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی یادآور شد: هشت هزار نفر از زائران بارگاه منور امام رضا(ع) که از استان‌های گلستان، خراسان شمالی و خراسان جنوبی که در مشهد حضور دارند، ساعت 15، روز 23 ذی‌القعده از حسینیه امام خمینی(ره) حرکت و به سمت بارگاه رضوی مشرف شده و به عبادت انفرادی می‌پردازند.

captcha