کد خبر: 3358716
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸
عبداللهی خبر داد:

فعالیت ۳۵ مبلّغ و بانوی مبلّغ در مراکز آموزشی الیگودرز

گروه اندیشه: رئیس تبلیغات اسلامی الیگودرز از فعالیت ۳۵ مبلّغ و بانوی مبلّغ در مراکز آموزشی این شهرستان خبر داد و گفت: اقامه نماز جماعت، بیان احکام شرعی، پاسخ‌گویی به سؤالات دانش‌آموزان و تبلیغ چهره به چهره از فعالیت‌های این مبلّغان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام مصطفی عبداللهی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز روز یکشنبه، 15 شهریورماه در جمع مداحان این شهرستان، از فعالیت مستمر بیش از ۳۵ مبلّغ و بانوی مبلّغ در مدارس و مراکز آموزشی و دانشگاهی شهر و روستاهای این شهرستان خبر داد و گفت: مراکز آموزشی به جهت حضور حداکثری جوانان و نوجوانان از ظرفیت ویژه‌ای جهت اجرای برنامه‌های فرهنگی، تبلیغی و قرآنی برخوردار هستند.
وی افزود: در این راستا با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان در سال‌جاری بیش از ۳۵ مبلّغ و بانوی مبلّغ در مراکز آموزشی این شهرستان مشغول فعالیت‌های متنوعی از قبیل؛ اقامه نماز جماعت، بیان احکام شرعی، آشنایی جوانان با مسائل دینی، پاسخ‌گویی به سؤالات دانش‌آموزان و تبلیغ چهره به چهره خواهند شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز گفت: در حال حاضر پنج  روحانی مستقر در شهر شول‌آباد و روستاهای گندمینه، دوزان، سور و کندر شهرستان الیگودرز مشغول فعالیت تبلیغی، فرهنگی و قرآنی هستند.
وی بیان کرد: اقامه نماز جماعت، برگزاری گفتمان‌های دینی، اجرای برنامه‌های اوقات فراغت تابستان، برگزاری مراسم قرائت ادعیه به‌صورت هفتگی، اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی در مساجد، به‌ویژه در گرامیداشت مناسبت‌های ملی و مذهبی، سرکشی از روستاهای همجوار، برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن کریم و. .. از اهم فعالیت‌های روحانیون مستقر در منطقه است.
عبداللهی گفت: کانون مداحان بازوان سازمان تبلیغات اسلامی و پرچمداران اهل‌بیت(ع) هستند که مردم را با خاندان عصمت و طهارت(ع) مأنوس می‌کنند.
وی بیان کرد: امیدواریم با تعامل و همدلی بیش از پیش بتوانیم در راه پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و منویات رهبر فرزانه انقلاب قدم برداریم و از ورود بدعت‌ها و خرافات در مراسم مذهبی جلوگیری کنیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرزگفت: با توجه به بررسی‌های صورت گرفته در حال حاضر هفت کانون فرهنگی تبلیغی دارای کدشناسایی در سطح شهر و روستاهای شهرستان الیگودرز مشغول فعالیت هستند.
عبداللهی افزود: با توجه به اهمیت جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و اماکن مذهبی اقلب فعالیت‌های این کانون‌ها با محوریت مساجد اجرا می‌شوند که امیدواریم این فعالیت‌ها در جذب هر چه بیشتر قشر جوان و نوجوان به مساجد و اماکن مذهبی مؤثر باشد.
در پایان نیز اعضای کانون مداحان به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند و در مورد چگونگی ساماندهی مداحان و برگزاری دوره‌های آموزشی طی چند روز آینده جهت ارتقاء سطح معلومات مداحان سطح شهرستان تصمیماتی اتخاذ کردند.

captcha