کد خبر: 3358872
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳
امیدواری:

رویکرد فعالیت‌های قرآنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مباحث تفسیری تغییر می‌یابد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بنا داریم تا در سال تحصیلی جاری رویکرد فعالیت‌های قرآنی خود را تغییر داده و در کنار مسائل آموزشی به مباحث تفسیری بپردازیم.

عطاءالله امیدواری، رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به افتخارآفرینی‌های قرآنی این دانشگاه در جشنواره‌های قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: بنا داریم تا در سال تحصیلی جاری رویکرد فعالیت‌های قرآنی خود را تغییر داده و در کنار مسائل آموزشی به مباحث تفسیری بپردازیم.
وی به کسب رتبه نخست این دانشگاه در بیستمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: برای کسب این افتخارآفرینی ما از دو سال پیش برنامه‌ریزی کردیم و نخستین کاری که انجام دادیم این بود که فعالان قرآنی دانشگاه را شناسایی کرده و پرورش دادیم و برای آن دوره‌های مختلف آموزشی برگزار کردیم.
امیدواری با بیان اینکه از بدنه دانشجویان برای حضور حداکثری در مسابقات قرآن استفاده کردیم، افزود: پس از برگزاری مسابقات مرحله استانی، بسیاری از رشته‌ها را آنالیز کردیم و نفرات ممتاز سال‌های قبل را شناسایی و از آنها دعوت کردیم ضمن اینکه در برخی از رشته‌ها نیز مسابقات نهایی برگزار کردیم و افراد قوی شناسایی شدند لذا افرادی که به‌عنوان برگزیده انتخاب شده و به مرحله کشوری راه یافتند، افراد قوی بودند.
رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: همچنین برای این افراد 5 کارگاه حرفه‌ای فن تلاوت و حفظ قرآن کریم با حضور اساتید برجسته استان فارس برگزار کردیم و تیم خود را کاملاً مجهز و آماده به مسابقات کشوری وزارتخانه اعزام کردیم.
وی با بیان اینکه سطح جشنواره امسال بسیار بالا بود به‌طوری که اختلافات به صدم درصد می‌رسید، گفت: بیستمین جشنواره قرآن و عترت مرحله کشوری با حضور 75 مرکز دانشگاهی که همگی از دانشگاه‌های برتر کشور بودند برگزار شد که بحمد الهی امسال دانشگاه علوم پزشکی شیراز با کسب 18 رتبه برتر و 35 امتیاز حائز رتبه برتر در این دوره از جشنواره شد.

captcha