کد خبر: 3360952
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۶

نخستین نشست کمیته علمی و پژوهش‌های هفته قرآن فارس برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: نخستین نشست کمیته علمی و پژوهش‌های هفته قرآن استان فارس با حضور نمایندگانی از دانشگاه‌ها، جهاد دانشگاهی و همچنین، اتحادیه تشکل‌های قرآنی این این استان در دانشکده مطالعات تطبیقی قرآن کریم شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس‌، نخستین نشست کمیته علمی و پژوهش‌های هفته قرآن استان فارس امروز، 18 شهریورماه با حضور نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، جهاد دانشگاهی، اتحادیه تشکل‌های قرآنی و دانشکده مطالعات تطبیقی علوم قرآن کریم شیراز در محل این دانشکده برگزار شد.
محمدجواد سلمان‌پور، رئیس دانشکده مطالعات تطبیقی علوم قرآن کریم شیراز در این نشست با اشاره به برپایی هفته قرآن در هفته آخر آذرماه در استان فارس، بر لزوم همکاری تمام  سازمان‌ها و ادارات برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر هفته قرآن تأکید کرد و گفت: هدف از تشکیل کمیته علمی نهادینه کردن جریان پژوهش‌های قرآنی در این هفته است.
وی افزود: حداقل کاری که می‌توان در این هفته انجام داد معرفی و تجلیل از محققان و پژوهشگران در سه حوزه کتاب، مقالات و پایان نامه‌های دانشجویان در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین تجلیل از طرح‌های پژوهشی قرآنی که تا پایان سال ارسال می‌شود، است.
بنابر این گزارش، در ادامه این نشست پس از اظهارنظر اعضا مقرر شد مقالات، پایان‌نامه‌ها و کتاب‌های ارسال شده به دبیرخانه هفته قرآن فارس در دو بخش اساتید دانشگاه و حوزه و دانشجویان و پژوهشگران تقسیم‌بندی شود و در بخش پایان‌نامه نیز یک پایان نامه در دوره دکتری و دو پایان نامه در دوره کارشناسی ارشد تجلیل شود.
جهاد دانشگاهی فارس نیز پیشنهاد داد در صورت موافقت اداره ارشاد فارس طراحی اقلام، تراکت  و پوستر و طراحی سایت به این نهاد واگذار شود ضمن اینکه خبرگزاری ایکنا نیز تمام فعالیت‌های کمیته علمی را به‌طور کامل اطلاع‌رسانی خواهد کرد.
همچنین در این جلسه مقرر شد تا دعوت‌ها به دو صورت جست‌وجوی آثار پژوهشگران مطرح در حوزه قرآن و فراخوان عمومی از طریق پوستر و رسانه‌های عمومی صورت گیرد و یک نفر نیز به‌عنوان شخصیت برتر قرآنی در بخش پژوهش‌های قرآنی شناسایی و در هفته قرآن تجلیل شود.
در برپایی هفته قرآن فارس، موضوع «اخلاق سیاسی در نظام مردم سالاری دینی از منظر قرآن و عترت»  به‌عنوان موضوع ویژه در پوستر عنوان خواهد شد و موضوعات مرتبط با آن بیشتر مدنظر گرفته می‌شود  و در خصوص این موضوع فراخوان مقاله داده شده و مقاله برتر مورد تشویق قرار خواهد گرفت.

captcha