به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)؛ به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، وحید احمدی، معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در مورد پیشبینیهای صورت گرفته در رابطه با جایگاه و نحوه توجه به علوم انسانی در برنامه ششم توسعه گفت: محوریت نگاه و رویکرد ما در برنامهها و احکام مربوط به علوم انسانی در برنامه ششم توسعه و دغدغه اصلی ما وارد کردن این علوم به یک فضای کاربردی و مأموریتگراست.
احمدی اظهار کرد: مأموریتگرا شدن علوم انسانی به این معناست که این علوم که در حال حاضر در زمینه پژوهش و فناوری از رشد و رونق لازم برخوردار نیست، در جهت رفع نیازهای کشور و با آمیخته شدن با فناوری فعال شود.
وی افزود: در حال حاضر 45 تا 46 درصد آموزش عالی ما به علوم انسانی اختصاص دارد و در صورت مأموریتگرا شدن این علوم و سامان یافتن آنها در جهت رفع نیازهای کشور، ظرفیت قابل توجهی در مسیر پیشرفت و توسعه کشور فعال خواهد شد.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به جریان تحول علوم انسانی نیز گفت: این جریان هم طبیعتاً در قالب نظام تحول و با فعالیتها و اقداماتی که در شورای تحول و ارتقای علوم انسانی در جریان است ادامه پیدا خواهد کرد و در برنامهریزیها جایگاه خاص خود را خواهد داشت.