کد خبر: 3364588
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۸
عضو هیئت رئیسه مجلس:

نقش ایران در عرصه سیاست بین‌الملل بی‌بدیل است/ رهبر، مردم و مکتب؛ رموز موفقیت ایران

گروه سیاسی: ضرغام صادقی گفت: علی رغم اینکه در شاخصه‌های اقتصادی دچار مشکلات عدیده‌ای هستیم، اما در بحث سیاسی نقش جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی و منطقه بی‌بدیل است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، ضرغام صادقی، منتخب مردم شیراز و عضو فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی عصر دیروز، 26 شهریور در یادواره شهدای عشایر بخش سیاخ دارنگون شیراز با تأکید بر اینکه شهدا نسبت به ما جلو هستند لذا نیازی به جلسات مختلف ندارند، گفت: همچنین خانواده معظم شهدا با روحیه بزرگ و والای خود امورات خود را جلو می‌برند.
وی با طرح این سئوال که در این دنیای پرتلاطم و سخت باید چه تجارتی برای خود داشته باشیم که بازنده نباشیم؟ گفت: سئوال دیگری که در اینجا به ذهن می‌آید این است که آیا شهدای ما در تجارت ورود کردند یا خیر؟
صادقی با اشاره به آیات 10 تا 13 سوره صف ابراز کرد: خداوند در این آیات دو شرط را برای رهایی از عذاب جهنم برای بندگان خود می‌شمارد یکی ایمان به خدا و پیامبرش و دیگری جهاد در راه خدا با مال و جان و اگر این‌ دو شرط را انجام دهیم، خودمان منفعت خواهیم برد.
عضو فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در صورتی که این دو شرط را انجام دادیم خداوند در گام نخست تمام گناهان ما را خواهد بخشید و ما را به بهشتی وارد می‌کند که در آن نهرهای ارزشمندی جاری است و منازل پاکی وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: ثمره دلنشین تمام این‌ها همان مسئله‌ای است که خداوند در این آیات بدان اشاره می‌کند و یاری و پیروزی خداوند است که نزدیک است و این مسئله تنها شامل حال مؤمنان و مجاهدان در راه خدا می‌شود.
صادقی در ادامه به فرا رسیدن ایام هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: شهدای ما بزرگترین مجاهدان این عرصه بودند که انقلاب بزرگ را با خون خود آبیاری کردند و موجب شدند تا «... نَصْرٌ مِّنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ...؛ .. یارى و پیروزى نزدیکى از جانب خداست...» (آیه 13 سوره صف) شامل حال ما شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به بیان برخی از احادیث و روایات اهل بیت(ع) در خصوص مجاهدان در راه خدا پرداخت و گفت: شهدا بزرگترین پرچمداران تقوا بودند که دو شرط فوق را اجرا کرده و به خدا و رسولش ایمان آورده و در راه خداوند با جان و مال خود جهاد کردند و شهید شدند ضمن اینکه جانبازان و ایثارگران ما نیز چنین اقداماتی را انجام دادند.
وی با طرح این سئوال که آیا تلاش‌های شهدا ما بیهوده بوده است؟ گفت: اوایل انقلاب، جنگ در درون جمهوری اسلامی و به‌صورت اختلافات قومی و قبیله‌ای و استانی بود اما بعد از مدتی دشمنان جنگ را به مرزهای ایران و عراق کشاندند اما امروز مشاهده می‌کنیم  که جنگ خارج از مرز ایران و کشورهای همسایه است.
صادقی ادامه داد: دشمنان که نتوانستند انقلاب اسلامی را شکست دهند همچنان جنگ نیابتی را در منطقه خاورمیانه راه انداخته‌اند زیرا ایران اسلامی قدرتی دارند که کشورهای بزرگ دنیا آن را در مقابل خود می‌بینند و این کشور ثابت کرد که از ناملایمات‌ها نمی‌هراسد و جهاد خود را ادامه می‌دهد و تمام این مسائل آثار تلاش و مجاهدت‌های شهدا و ایثارگران است.
عضو فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز مشاهده می‌کنیم علی رغم اینکه در شاخصه‌های اقتصادی دچار مشکلات عدیده‌ای هستیم، اما در بحث سیاسی نقش جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی و منطقه بی‌بدیل است و هر اتفاقی که در دنیا می‌خواهد روی دهد، نمی‌تواند نقش ایران را کم‌رنگ ببیند.
وی با اشاره به مشاورت‌های جمهوری اسلامی به کشورهای همسایه عنوان کرد: امروز تمام کشورها و دلارهای عربستان و آمریکا جمع شده‌اند اما نتوانستند در برابر مشاورت‌های جمهوری اسلامی در منطقه مقاومت کنند چنانچه در طی 8 سال دفاع مقدس نیز تمام تلاش خود را به کار گرفتند اما حتی یک وجب از این خاک به سمت آن‌ها نیست.
صادقی با تأکید بر اینکه امروز نقش ایران در عراق بی‌بدیل است، گفت: آمریکا با تمام قدرتش نتوانست جلوی داعش بایستد اما مشاورت‌های ایران باعث شده که آن‌ها در تمام صحنه‌ها با شکست مواجه شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی همچنین به رشادت‌ها و مجاهدت‌های سردار سلیمانی در عراق اشاره کرد و گفت: این‌ها رزمندگانی هستند که در 8 سال دفاع مقدس ایفای نقش کردند و در حقیقت این رشادت‌های شهدا، جانبازان و نیروهای مومن و متدین ما بود که باعث شود امروز جمهوری اسلامی را به‌عنوان ابرقدرت در منطقه و دنیا بشناسند چنانچه مشاهده می‌کنیم 12 سال با کشور ما مذاکره کرده و بهانه‌گیری می‌کنند تا بتوانند به هر طریقی جمهوری اسلامی را منفعل کنند اما نتوانستند و نمی‌توانند.
وی با طرح این سئوال که رمز موفقیت جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی مردم ما چیست؟ گفت: رهبر معظم انقلاب ما چه در دوران امام راحل و چه بعد از آن در این هنرنمایی نقش بی‌بدیلی دارند و این اعتراف مسئولان بین‌المللی است که نقش رهبری ایران در ناملایمات بی‌بدیل است و ایشان یک شخصیت قدرتمند بزرگ و تأثیرگذار است که به وسیله یک سخنرانی تمام نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کند.
صادقی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین نقش برای استواری جمهوری اسلامی رهبری است، گفت: نقش دوم  در این زمینه را مردم ایفا می‌کنند که علی‌رغم تمام مشکلات و تحریم‌ها و کوتاهی‌های مسئولان اجرایی، پای نظام اسلامی و احکام الهی می‌ایستند و دشمنان را شکست می‌دهند.
وی، نقش سوم را که خود به تنهایی عامل محرک رهبری و مردم است را مکتب اسلام دانست و گفت: این مکتب اسلام است که به ما جان و انرژی و هدف می‌دهد و این همان مطالبی است که در قرآن کریم بیان شده است و اگر مکتب نجات‌بخش اسلام نبود ما نمی‌توانستیم حول یک محور واحد که رهبری است، بایستیم.
صادقی تأکید کرد:‌ آنچه که به ما انرژی، حیات و جان می‌دهد اسلام عزیز است و به واسطه اسلام است که امروز مشاهده می‌کنیم علی‌رغم داشتن مشکلات فراوان اقتصادی و فرهنگی در کشور همچنان این نظام پا برجاست است زیرا شاکله نظام جمهوری اسلامی برای زنده کردن ارزش‌های اسلامی است و در این زمینه نباید نقش شهیدان، رزمندگان و ایثارگران را فراموش کرد.

captcha