
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین جعفر جنتی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشان ظهر امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگارن، اظهار کرد: صدقات جاریه مانند وقف ماندگار است و فردی که بخواهد نامش ماندگار بماند از طریق سنت حسنه وقف کاری را به انجام می رساند.
وی با بیان اینکه در شش ماه اول سال جاری 128 امامزاده در منطقه کاشان که شامل نیاسر و قمصر نیز می شود در سامانه سازمان اوقاف و امور خیریه ثبت شده است، افزود: در شش ماه گذشته سه وقف جدید در زمینه فعالیت های قرآنی در این شهرستان ثبت شده است .
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشان با بیان اینکه موقوفاتی نیز طی این 6 ماه به ثبت رسیده که شامل زمین و خانه بوده است، بیان کرد: ثبت وقف 2 قطعه زمین نیز در این شهرستان در دست اقدام است.
حجت الاسلام جنتی با اشاره به انجام فعالیت های عمرانی در بقاع متبرکه شهرستان کاشان، گفت: امسال بالغ بر 16 میلیارد تومان اعتبار برای انجام فعالیت های عمرانی در 15 امامزاده این شهرستان هزینه شده است .
وی افزود: از مجموع 16 میلیارد تومان هزینه شده، بالغ بر دو میلیارد تومان نیز برای توسعه صحن های حرم سلطان علی بن محمد باقر(ع) هزینه شده است.
حجت الاسلام جنتی افزود: امسال در امامزاده سلطان علی بن محمد باقر(ع) بالغ بر یک میلیارد تومان از محل نذورات مردمی، کمک خیرین و طرح مودت جمع آوری شده است .
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشان با بیان اینکه اکثر مکان ها و امامزادگان در منطقه کاشان موقوفی هستند اما وقف نامه آن ها موجود نیست، گفت: یکی از مشکلات فعلی در این شهرستان هماهنگ نبودن هیئت امنای امامزادگان با اداره اوقاف و امور خیریه است .
حجت الاسلام جنتی بیان کرد: یکی از سنت های حسنه و ماندگار اسلام، وقف است که بر این اساس باید به نیت واقفان خیراندیش عمل شود .