کد خبر: 3372228
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳
محبی خبر داد:

اختصاص 7 میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های اقتصاد مقاومتی در بردسکن

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه بردسکن گفت: امسال تاکنون هفت میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی بین واجدان شرایط در سطح شهرستان پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، علی محبی، فرمانده سپاه بردسکن ظهر امروز، پنجم مهرماه در بازدید یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی در روستای چامجینگ از توابع بخش انابد بردسکن با اشاره به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب در راستای لزوم بهره‌مندی کشور از اقتصاد مقاومتی به برنامه‌هایی که در این مورد می‌تواند مورد توجه قرار گیرد، اشاره کرد.

فرمانده سپاه بردسکن اضافه کرد: سیاست‎های ابلاغی از سوی مقام عظمای ولایت برای بدنه بسیج و سپاه پاسداران فصل‌الخطاب است و تلاش ما این است تا با مجاهدت، تلاش و کوشش بسیار بتوانیم الگویی مناسب و الهام‌بخش برای توسعه ایران اسلامی برای سایر کشورها باشیم.

وی افزود: در سال گذشته یک میلیارد و 200 میلیون تومان تسهیلات اشتغال، مسکن و طرح‌های اقتصاد مقاومتی توسط ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بین متقاضیان پرداخت شد و امسال نیز تاکنون 700 میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی بین واجدان شرایط در سطح شهرستان بردسکن پرداخت شده است. 

محبی نیروی انسانی متعهد و دلسوز را برای تحقق اقتصاد مقاومتی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: نیروی متعهد و دارای انگیزه جهادی می‌تواند با در دست داشتن ظرفیت‎ها از توان و دانش خود و بهره‌گیری از استعداد و منابع بسیار غنی که در کشور ما بسیار فراوان یافت می‎شود با عزمی راسخ گام بردارد.

captcha