
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان، حجتالاسلام سیفالله یعقوبی، امامجمعه شهرضا روز گذشته، 10 مهرماه در خطبههای نماز جمعه شهرضا، با بیان اینکه وقوع حادثه منا تمامی ملت ایران و در رأس آنها رهبر معظم انقلاب را عزادار کرد، گفت: لازم است تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود برای تشییع جنازه حجاج حادثه دیده فراهم شود.
وی ضعف انتظامات و مدیران برگزاری مناسک حج ازسوی دولت عربستان را عامل اصلی افزایش آمار کشتهشدگان حادثه منا دانست و گفت: مردم ایران از دولت عربستان میخواهند که مسئولیت عواقب کمکاری خود را بپذیرد.
امامجمعه شهرضا بیان کرد: در حادثه منا هیچ مسئول ایرانی یا مدیران کاروان مسئولیتی نداشتند، بلکه به محض اطلاع از حادثه با تمام توان برای کمک به حادثه دیدگان تلاش کردند.
یعقوبی اظهار کرد: متأسفانه به جای ارتش عربستان که به دلیل حضور در جبهه جنگ با یمن در این مناسک حضور نداشت، دانشآموزان پیشاهنگی ارتش عهدهدار این مسئولیت بودند که به دلیل عدم آموزش در زمینه مدیریت بحران، ابعاد حادثه هر لحظه بیشتر شد.
وی تصریح کرد: مناسک حج بهعنوان یک واجب الهی قابل تعطیل نیست، اما لازم است تا در مدیریت فعلی آن تجدید نظر شود و کشورهای اسلامی ناظر بر برگزاری این مناسک در سالهای آینده شوند.