کد خبر: 3383135
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۴

تجمع پیرغلامان حسینی با شاعران آئینی/ حرم احمدی(ع) میزبان شب شعر عاشورا می‌شود

گروه هنر: در راستای برگزاری سیزدهمین اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان حسینی، شب شعر عاشورایی با حضور جمعی از شاعران آئینی کشورمان در حرم شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود.

علی نیری، معاون فرهنگی و هنری سیزدهمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، گفت: در راستای برگزاری سیزدهمین اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان حسینی، شب شعر عاشورایی با حضور جمعی از شاعران آئینی کشورمان در حرم شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود.
وی افزود: در این مراسم 12 شاعر از شاعران آئینی برجسته کشورمان به شعرخوانی خواهند پرداخت و بدین طریق ارادت خود را به ساحت مقدس سید و سالار شهیدان نشان خواهند داد.
نیری عنوان کرد: 960 پیرغلام حسینی از تمام نقاط ایران و همچنین 19 کشور خارجی ضمن زیارت مضجع مطهر حضرت شاهچراغ(ع)، در این مراسم معنوی شرکت خواهند کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در راستای برگزاری این اجلاس برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برگزار شده است، برپایی نمایشگاه‌های مختلف خوشنویسی و اقلام عزاداری را از دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه دانست.
معاون فرهنگی و هنری سیزدهمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی در پایان خاطرنشان کرد: این مراسم شب شعر عصر امروز، 16 مهرماه ساعت 16 در بزرگترین شبستان شیعی جنوب کشور یعنی شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار خواهد شد.

captcha