کد خبر: 3386535
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴
معاون ستاد اقامه نماز کشور:

۶۲ بیمارستان منتخب کشور جزء طرح سلامت معنوی هستند

گروه اجتماعی: سرگزی با اشاره به این‌که ۶۲ بیمارستان منتخب کشور جزء طرح سلامت معنوی هستند گفت: این در طرح در استان لرستان در دو بیمارستان اجرا می‌شود که بیمارستان شهید رحیمی یکی از آن‌هاست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، منصور سرگزی، معاون فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز کشور در دیدار با رئیس بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد که امروز، 25 مهرماه در سالن جلسات این بیمارستان برگزار شد، با اشاره به این‌که 62 بیمارستان منتخب کشور جز طرح سلامت معنوی هستند، گفت: این  طرح در استان لرستان در دو بیمارستان برگزار می‌شود که بیمارستان شهید رحیمی یکی از آن‌هاست.

وی افزود: ستاد اقامه نماز کشور وضعیت نماز را در بیمارستان‌ها و تمرکز خاص بررسی کردند و به این نکته رسیدند که کسانی‌که دچار بیماری می‌شوند نسبت به نماز کاهل می‌شوند.

سرگزی با بیان این‌که در این بررسی‌ها دلایل مختلفی خودنمایی کردند دو دلیل شاخص برای آن در نظر گرفتیم، عنوان کرد: مهم‌ترین دلیل کاهل شدن بیماران عدم آگاهی بیماران از احکام و آداب نماز در این حالت است.

معاون فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: با جلساتی که با علوم پزشکی تهران داشتیم کتاب احکام نماز بیماران تألیف شد که در قالب طرح کتاب‌خوانی بین 4 هزار پرستار و بهیار توزیع شده که نتیجه خوبی در برداشت.

وی با اشاره به این‌که پرستاران و بهیاران اولین گروه هدف ما هستند، ادامه داد: بیماران دومین گروه هدف ما هستند.

سرگزی با اشاره به این‌که در کنار وسایل شخصی هر بیمار مهر و سجاده قرار داده می‌شود، عنوان کرد: بهسازی و مناسب سازی فضای نماز از سوی وزارت بهداشت انجام شده و همزمان طرح رونق‌بخشی به نماز جماعت در دستور کار قرار بگیرد.

معاون فرهنگی ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به تألیف کتاب کار برای پرستاران و افرادی که در طرح سلامت معنوی شرکت می‌کنند، عنوان کرد: برای آموزش به این افراد کلاس 4 ساعته با حضور اساتید ستاد برگزار می‌شود.

captcha