کد خبر: 3386569
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
سعیدی‌شکوه تأکید کرد:

ضرورت حمایت مالی مؤسسات قرآنی برای مقابله با فرقه‌های ضاله

گروه اجتماعی: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی همدان با اشاره به فعالیت فرقه‌های ضاله در برخی استان‌ها از جمله همدان، خواستار هوشیاری مؤسسات قرانی در قبال این فرقه‌ها شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هاشم سعیدی‌شکوه، مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی و مردمی استان همدان در نشست هم‌اندیشی اتحادیه‌های مؤسسات قرآنی ـ مردمی غرب کشور که جمعه، 25 مهرماه به میزبانی لرستان برگزار شد، گفت: استان همدان دارای 48 مؤسسه قرآنی و 130 خانه قرآنی در 9 شهرستان است و نیز دارای سه هزار مربی گواهی‌نامه‌دار از سازمان تبلیغات اسلامی هستند.
وی با بیان این‌که مشکل مالی از مشکلات عمده ما است، افزود: آنچه که در صدر اسلام توانست سبب استقامت واستحکام ریشه اسلام شود، ثروت حضرت خدیجه(س) بود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان همدان بیان کرد: پس لازمه کارهای قرآنی با توجه به تهاجم فرهنگی و با توجه به این‌که فرقه‌های ظالم موجود هزینه می‌کنند ما نیز در مقابل آن‌ها باید هزینه کنیم.
وی بیان کرد: باتوجه به این‌که یک کشور مسلمان هستیم ولی همایش‌هایی با هزینه‌های هنگفت و با اسراف زیاد انجام می‌شود ولی زمانی‌که بحث قرآن به میان می‌آید بودجه‌ای اختصاص داده نمی‌شود.
سعیدی‌شکوه عنوان کرد: دغدغه بیشتر اتحادیه‌های استان کمبود امکانات و مکان است که نه تنها در استان ما بلکه در بیشتراستان‌های هم‌جوار است و از جمله دلایل آن عدم حمایت مسئولان فرادستی خودمان است و در بیشتر استان‌ها نیز این مشکل وجود دارد.
وی تصریح کرد: از دیگر مشکلات ما بحث مطرح شدن بحث ادغام اتحادیه‌ها و تشکل‌های قرآنی بوده که سوژه رسانه‌ها نیز شده و سبب شده تزلزلی بین مسئولان سازمان تبلیغات نیز به وجود آمده  و ما را بلاتکلیف می‌دانند و سرمایه‌گذاری بر روی این موضوع انجام نمی‌دهند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی و مردمی استان همدان گفت: زمانی که بین جامعه قرآنی بر خلاف نام اتحادیه عدم اتحاد وجود دارد  تقاضا می کنم مسئولان کشوری  چند باری به استان‌ها سر بزنند چرا که وجود مسئولان کشوری سبب پررنگ شدن اتحاد بر اتحادیه‌ها می‌شود.
وی عنوان کرد: از دیگر مشکلات جامعه قرآنی بحث بیمه فعالان و مربیان قرآنی است  که علی‎رغم ابلاغیه در اردیبهشت ماه امسال هنوز تکلیف این جامعه مشخص نیست که همین بلاتکلیفی سبب سرد شدن و بی‌انگیزه شدن مربیان می‌شود.
سعیدی‌شکوه  با اشاره به این‌که عمده مشکلات ما مشکلات مالی است، افزود: در سال 94 از سوی اتحادیه حمایتی برای مؤسسات و خانه‌های قرآنی انجام نشد در حالی‌که ما نیازمند حمایت مالی هستیم چراکه در استان همدان فرقه‌های ضاله اهل‌حق، وهابی و زرتشتی وجود دارد که تلاش‌های خوبی در جهت گمراه کردن مردم داشته‌اند و هزینه‌های زیادی کرده‌اند و ما نیز در مقابل آن‌ها باید تلاش کنیم و نیازمند منابع مالی در این زمینه هستیم.

captcha