کد خبر: 3444432
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۵
قادری:

مجمع خیرین کارآفرین در فارس راه‌اندازی شود

گروه اجتماعی:‌ منتخب مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تشکیل مجمع خیرین کارآفرین در استان فارس تأکید کرد و گفت: لازم است که این مجمع با محوریت نماینده ولی فقیه در استان شکل گیرد چراکه برای رفع مشکلات خود راهی جز این نداریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، جعفر قادری، منتخب مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی امروز، 16 آبان در دیدار مجمع نمایندگان استان فارس با نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به برخی از سرمایه‌گذاری‌های مختلف و همچنین جذب اعتبارات در استان‌های دیگر گفت: وضعیت استان فارس در این بحث بسیار بغرنج است و نیاز است که در استان کارهای جدی انجام شود.
وی همچنین به فعالیت‌های خیران در استان فارس اشاره کرد و افزود:‌ در استان‌های دیگر، خیران پول‌ها و کمک‌های خود را در جایی که دولت فعالیت می‌کند، اختصاص نمی‌دهند در حالی که ما در استان فارس کمک‌های خیران را در جایی قرار دادیم که باید کمک‌های دولتی قرار می‌گرفت.
قادری بر لزوم تشکیل مجمع خیرین کارآفرین در استان فارس تأکید کرد و گفت: لازم است که این مجمع با محوریت نماینده ولی فقیه در استان شکل گیرد که در این راستا طرحی نیز ارائه شده است چراکه برای رفع مشکلات خود راهی جز این نداریم.
عضو کمیسیون برنامه‌، بودجه و محاسبات مجلس ابراز کرد: اکنون یک معاونت گردشگری به استانداری فارس اضافه شده است در حالی که باید از ظرفیت‌های استانی که دارای 29 شهرستان است، بیشترین استفاده کرده و ساختار‌های مختلفی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به سیستم بانکی استان فارس عنوان کرد: در سیستم بانکی استان فارس باید گفت که یک سوم منابع ما در سال گذشته از استان خارج شده است در حالی که می‌توانستیم در استان آن‌ها را استفاده کنیم.
قادری همچنین از وضعیت جذب سرمایه‌گذاران خارجی به استان نیز انتقاد کرد و گفت: متأسفانه در این بحث ما عزم و اراده جدی نداریم.

captcha