کد خبر: 3447633
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸

کمیته‌ای برای تبیین سیاست‌های واحد برنامه‌های قرآنی در سبزوار تشکیل شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول مؤسسه خورشید رضوان سبزوار با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان، پیشنهاد کرد: مسئولان شهرستان و متولیان مؤسسات قرآنی با هم کمیته‌ای تشکیل دهند تا سیاست‌ها یکسان و مدیریت‌های یکسانی در برگزاری مسابقات و برنامه‌های قرآنی و قرآن حاکم شود.

فهیمه محسنی، مدیر مؤسسه قرآنی خورشید رضوان سبزوار، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اشاره به چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت گفت: تفاوتی که آزمون امسال با سال قبل دارد در این است که اولا حفظ سوره یس اضافه شده است از همین رو خانم‌های خانه‌دار در این بخش رغبت و حضور بیشتری داشتند، همچنین نسبت به سال قبل افزایش 30 درصدی در تعداد شرکت‌کنندگان داشتیم و علاقه‌مندان قرآنی با آمادگی و اطلاعات بهتری نسبت به قبل حضور یافتند.

این مقام مسئول ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های آزمون امسال شرکت فرهنگیان است که جدا از اینکه مفاهیم و تلاوت کلمات قرآن اجری معنوی دارد و بر دانش و علم انسان‌ها می‌افزاید، برایشان دارای امتیاز کاری حساب می‌شود.

مدرسان قرآن باید تخصص قرآنی داشته باشند

محسنی با اشاره به اینکه کسانی که می‌خواهند قرآن تدریس کنند باید دارای تخصص قرآنی باشند، ابراز کرد: متأسفانه در بعضی از کلاس‌های درسی مدارس عده‌ای از معلمانی که تخصص لازم را ندارند، به عنوان مربی قرآن استفاده می‌شوند و برخی دانش‌آموزان گلایه می‌کنند از اینکه دوره‌های تخصصی تجوید و روانخوانی قرآن را گذرانده‌اند و در سرکلاس مجبورند از اساتیدی پیروی کنند و آموزش غلط ببینند که قرآن را ساده و فارسی قرائت می‌کنند.

این بانوی قرآنی با بیان اینکه بعضی مسئولان به آموزش‌های قرآنی کمتر رغبت نشان می‌دهند، ابراز کرد: بعضی معلمان آموزش و پرورش با هزینه‌های شخصی به دنبال آموزش و یادگیری قرآن هستند ولی این انتظار را دارند که این آموزش‌ها و یا آموزش‌های مربوطه توسط خود ادارات انجام شود و به عنوان آموزش ضمن خدمت به صورت کتبی در سوابقشان درج شود.

سیاست‌ها یکسانی در برگزاری مسابقات قرآن حاکم باشد

مسئول مؤسسه قرآنی خورشید رضوان سبزوار با ابراز اینکه ظرفیت شهرستان بسیار بالاتر از این تعداد شرکت‌کننده در برگزاری مسابقات قرآن و تربیت قرآن‌آموز است، پیشنهاد کرد: با توجه به اینکه همه خادم قرآن هستند و هدفشان ترویج قرآن، آموزش آن و بهره گرفتن از معارف قرآنی برای مقابله با تهاجم دشمن است، مسئولان شهرستان و مسئولان مؤسسات قرآنی با هم کمیته‌ای تشکیل دهند تا سیاست‌ها یکسان و مدیریت‌های یکسانی در برگزاری مسابقات قرآنی و موضوعات قرآن حاکم باشد.

وی با تقدیر از مساعدت‌های انجام گرفته از طرف اداره ارشاد و اوقاف، با بیان اینکه مسئولان باید دغدغه مسائل فرهنگی و قرآنی داشته باشند تا بتوانند در راه قرآن و مقابله با تهاجم فرهنگی گام بردارند، تصریح کرد: اداره ارشاد بهتر است در کنار کارهای دینی و  قرآنی از هنر شامل پویانمایی، استفاده از هنر برای به تصویر کشیدن داستان‌های قرآنی و ترویج هنر با رویکرد قرآنی برای ترویج معارف قرآنی استفاده کند تا صرفا برگزاری آزمون ملاک بعضی ادارات نباشد.

captcha