کد خبر: 3447899
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۹
به میزبانی قوچان برگزار می‌شود؛

برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن خراسان رضوی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم خراسان رضوی با حضور ۴۲۵ برگزیده قرآنی از ۲۵ لغایت ۲۸ آبان در شهرستان قوچان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم خراسان رضوی با حضور 425 نفر از برگزیدگان مسابقات شهرستانی از 25 لغایت 28 آبان‌ماه در شهر قوچان برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم خراسان رضوی در رشته‌های حفظ، قرائت، ترتیل، اذان و دعاخوانی برگزار می‌شود که 214 نفر در بخش آقایان و 211 نفر در بخش بانوان با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

این دوره از مسابقات در سه نوبت صبح، عصر و شب از ساعت 8 الی 22 برگزار می‌شود؛ داوران این مسابقات از میان داوران کشوری و بین‌المللی انتخاب شده‌اند که 10 داور در بخش آقایان و 10 داور در بخش بانوان این مسابقات را داوری خواهند کرد.

افتتاحیه این مسابقات با حضور مسئولان اداره کل اوقاف خراسان رضوی، فرماندار و امام جمعه و مسئولان شهرستان قوچان برگزار می‌شود و حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، رئیس مرکز امورقرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در این مراسم به ایراد سخنرانی می‌پردازد.

یادآور می‌شود، افتتاحیه مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم خراسان رضوی 25 آبان‌ماه ساعت 18 در مسجد جامع شهر قوچان برگزار می‌شود.

captcha