کد خبر: 3454359
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۴
معاون فرماندار اقلید:

وظیفه اصلی بسیج کمک به ارتقای نظام و کارآیی آن است

گروه اجتماعی: خلیل بزرگی، وظیفه اصلی بسیج را کمک به ارتقای نظام و کارایی آن در عرصه‌های مختلف با تربیت نیروهای کارآمد عنوان کرد.

خلیل بزرگی، معاون فرماندار اقلید در حاشیه جلسه هماهنگی هفته بسیج این شهرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، گفت: وظیفه اصلی بسیج، کمک به ارتقای نظام و کارایی آن در عرصه‌های مختلف با تربیت نیروهای کارآمد است.
وی، حفظ و گسترش فضای ارزشی در جامعه را از دیگر وظایف بسیج برشمرد، افزود: بسیج یار همیشگی امام(ره) و مقام معظم رهبری است چراکه بسیجیان بارها با حضور با بصیرت خویش در تمامی صحنه نشان دادند که مدافع آرمان‌های انقلاب و امام(ره) هستند.
بزرگی ابراز کرد: بسیج نقش مهم و بنیادی در انتقال دستاوردها و ارزش‌های انقلاب اسلامی دارد لذا باید تلاش کنیم که در انتقال تجربیات بسیجیان موفق به سایر افراد برنامه‌ریزی دقیق صورت گیرد.
معاون فرماندار در پایان با تأکید بر لزوم ترویج روحیه بسیجی در میان نسل جوان گفت: روحیه بسیجی می‌تواند انسان را در مقابل سختی‌ها و دشواری‌های روزگار حفظ کند.

captcha