کد خبر: 3455630
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵

۸۰ هزار نفر از اصفهان راهی کربلا می‌شوند

گروه اجتماعی: مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان با بیان اینکه ۸۰ هزار نفر دفاتر زیارتی این سازمان در سطح استان اصفهان برای سفر به کربلای معلی ثبت نام کرده‌اند، گفت: اعزام زائران به کربلای معلی از اول ماه صفر آغاز شده است.

محمدعلی زاهدی، مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان در گفت‌و‌‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، اظهار کرد: اکنون ویزای 45 هزار نفر از این زائران صادرشده و مابقی آن ها نیز به تدریج در حال صدور است.
وی افزود: تعداد ثبت نام‌ کنندگان در استان اصفهان برای سفر به کربلای معلی در مقایسه با سال گذشته سه برابر افزایش داشته است، افزود: اعزام زائران به کربلای معلی از اول ماه صفر آغاز شده است.
مدیرکل حج و زیارت استان اصفهان با بیان اینکه مراحل قانونی و صدور ویزا برای زائران از سوی سازمان حج و زیارت پیگیری می‌شود، بیان کرد: سفر به کربلا بدون داشتن ویزای قانونی، امکان ندارد.
زاهدای در پایان سخنان خود در این زمینه بیان کرد: زائران می توانند زمان بازگشت خود از کربلا را در ایام ماه صفر انتخاب کنند.

captcha