کد خبر: 3456578
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱
زینلی در گفت‌وگو با ایکنا:

سایت سماح ساعت ۱۶ امروز بسته می‌شود/ ثبت نام ۶۱۰۰۰ نفر در پیاده‌روی اربعین از فارس

گروه اجتماعی: مدیرکل حج و زیارت استان فارس با اشاره به ثبت نام متقاضیان شرکت در پیاده‌روی اربعین از طریق سایت سما گفت: سایت سما ساعت ۱۶ امروز بسته می‌شود و بدین ترتیب مهلت ثبت‌نام در این کنگره عظیم شیعی به پایان می‌رسد.

علی‌رضا زینلی، مدیرکل حج و زیارت استان فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس،  با اشاره به ثبت نام متقاضیان شرکت در پیاده‌روی اربعین از طریق سایت سما گفت: سایت سما ساعت 16 امروز، 3 آذر بسته می‌شود و بدین ترتیب مهلت ثبت‌نام در این کنگره عظیم شیعی به پایان می‌رسد.
وی با بیان اینکه تا شب گذشته 61 هزار و 520 نفر برای اعزام به عتبات عالیات از طریق مرزهای زمینی وجه واریز کرده‌اند، گفت: تاکنون برای 42 هزار نفر از آنان ویزا صادر شده است و حدود 19 هزار و 520 نفر نیز در حال صادر شدن است.
زینلی همچنین از راه‌اندازی کنسولگری عراق در شیراز خبر داد و گفت:  به همین دلیل روزانه حدود 8 هزار ویزا برای متقاضیان پیاده‌روی اربعین صادر می‌شود.
مدیرکل حج و زیارت استان فارس عنوان کرد: موکبی نیز جهت ارائه خدمات به زائران حرم حسینی با همکاری حج و زیارت و سپاه فارس به متراژ سه هزار متر مربع تحت عنوان مرکز خدمات‌رسانی حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) در مرز شلمچه راه‌اندازی شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان نکاتی برای زائران پیاده اربعین حسینی پرداخت و گفت: توصیه می‌شود که زائران حتی‌الامکان در روز پیاده‌روی کنند و در هنگام شب در موکب‌هایی که پیش بینی شده است اسکان داشته باشند.
زینلی همچنین تأکید کرد تا زائران به صورت گروهی حرکت کرده و از کوله پشتی سبک استفاده کنند و داروهای موردنیاز خود را و همچنین لباس‌های گرم همراه خود داشته باشند.

captcha