کد خبر: 3460367
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۲

وقف ۳۵۰ درخت پسته برای دانش‌آموزان نیازمند شهرستان خوشاب

گروه اجتماعی: مسئول اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان های سبزوار و خوشاب تصریح کرد: یکی از خیران خوشاب ۳۵۰ اصله درخت برای دانش‌آموزان نیازمند این شهرستان وقف کرد.

حجت‌لاسلام حسین نیساری، مسئول اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های سبزوار و خوشاب در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با بیان اینکه در هفته وقف قرار داریم و فرصتی است برای اینکه همه وقف باشیم، تصریح کرد: یاسین شیرخانی، واقف خیراندیش از روستای شیرخان شهرستان خوشاب، 350 اصله درخت پسته به همراه یک ساعت آب از چاه عمیق را وقف کرد.
 
وی ادامه داد: همچنین این واقف هشت هزار متر مربع زمین کشاورزی به ارزش  90 میلیون تومان را جهت دانش‌آموزان نیازمند و هزینه‌های جاری حسینیه این روستا وقف کرد تا این افراد نیز از برآورد مالی آن بهره‌مند شوند.
 
یاد‌آور می‌شود، بیش از 30 ساعت آب از چاهای کشاورزی و قنات این روستا برای اطعام و عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و شهیدان کربلا در ایام ماه محرم و صفر وقف شده، که قبلا به ثبت رسیده است.
captcha