کد خبر: 3462825
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۱

ویژه‌برنامه نهم دی‌ماه در حرم رضوی برگزار می‌شود

گروه سیاسی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از برگزاری ویژه برنامه نهم دی ماه در حرم رضوی خبر داد و گفت: در این مراسم آیت‌الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری به ایراد سخن می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت الاسلام سید محمد سلطانی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی صبح امروز، پنجم دی ماه در نشست خبری ویژه برنامه های نهم دی با اشاره به اتفاقات سال ۸۸ ابراز کرد: نهم دی روزی بود که صبر مردم از اقدامات فتنه گران به پایان رسید و مردم با تمام وجود از فتنه گران اعلام برائت کرده و از ارزش‌های عاشورا و انقلاب اسلامی دفاع کردند.

وی ضمن تشریح خروش خودجوش مردم مشهد در اعتراض به اقدامات فتنه گران گفت: فتنه سال 88 با تهمت ناروایی که عده ای به دستگاه های اجرایی و نظارتی در برگزاری انتخابات زدند آغاز شد، فتنه ای که با اسم رمز تقلب توسط عده ای معلوم الحال شروع و با زاویه پیدا کردن با ارزش های انقلاب ادامه پیدا کرد، به گونه ای که فریب خوردگان در تجمعات خود شعار جمهوری ایرانی، نه غزه و نه لبنان را سر می دادند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به اتفاقات به وجود آمده در روز قدس سال 88 اشاره کرد و اضافه کرد: در این روز عده ای می خواستند راهپیمایی را به انحراف بکشانند اما مردم با تمام وجود جلوی آن ها ایستادند و نگ-ذاشتند به مقصود خود برسند.

وی به حرمت شکنی‌های افراد وابسته به جریانات فتنه 88 اشاره و افزود: فتنه گران حتی حرمت روز عاشورا را هم نگه نداشتند و حتی به نماز ظهر عاشورا هم اهانت کردند و مانع برگزاری نماز ظهر عاشورا شدند که این اقدامات موجب شد مردم برای دفاع از حضرت اباعبدالله(ع) و نظام اسلامی در یک حرکت مهم به خیابان آمده و در 13 استان کشور و در روزهای هشتم و نهم دی ماه سال 88 در اعتراض به اقدامات فتنه گران راهپیمایی کردند.

سلطانی گفت: مردم خراسان رضوی از اولین استان هایی بودند که به مقابله با جریان فتنه پرداختند و در روز هشتم دی ماه سال 88 و در حرم رضوی تجمع کردند و آیت الله عباس واعظ طبسی، نیز به عنوان نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در این تجمع سخنرانی و با مواضع صریح جریان فتنه را برای مردم بازگو و مخالفت خود را با فتنه گران اعلام کردند.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم مشهد در راهپیمایی 9 دی، عنوان کرد: با اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از مردم دعوت شد تا در روز نهم دی ماه سال 88 در راهپیمایی اعتراض به اقدامات فتنه گران حضور یابند که با توجه به زمان اندکی که برای دعوت جهت این حضور در اختیار داشتیم و ساعت برگزاری راهپیمایی زمان نسبتا مناسبی نبود اما حضور چشمگیری را از مردم شاهد بودیم.

برگزاری حماسه 9 دی در شش سال متوالی در مشهد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به برنامه های یوم الله نهم دی امسال در استان ابراز کرد: امسال ششمین سالی است که این راهپیمایی برگزار می شود و انتظار داریم مردم با حضور چشم گیر خود بار دیگر از آرمان های اسلام و انقلاب حمایت کنند، البته نمونه این حضور را در روزهای قبل در اعتراض به کشتار مردم مظلوم نیجریه از سوی مردم مشهد مقدس دیدیم.

سلطانی ضمن توضیح در خصوص صدور آرمان های انقلاب و امام(ره) به سرتاسر جهان اسلام، ادامه داد: امروز ملاحظه می کنید که پس از گذشت 38 سال از انقلاب اسلامی آرمان های امام(ره) و انقلاب به جای جای جهان اسلام از عراق گرفته تا سوریه، یمن و نیجریه صادر شده است و این نتیجه تلاش های رهبر کبیر انقلاب و خلف صالح ایشان حضرت آیت الله خامنه ای و بصیرت اقشار مختلف جامعه است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: با توجه به اینکه در آستانه انتخابات قرار داریم لذا وظیفه تمامی اقشار جامعه است که در این مراسم حضور یابند و جلوی توطئه دشمنان که ایجاد دودستگی و دوقطبی کردن جامعه در این ایام است جلوگیری کنند، البته مردم با بصیرت بالای خود با این جریانات مقابله خواهند کرد.

وی در ادامه با اشاره به گذشت دو ماه از تشکیل ستاد بزرگداشت یوم الله نهم دی در خراسان رضوی گفت: در این مدت این ستاد جلسات متعددی برگزاری کرده است و تصمیم‌گیری شده تا با توجه به همزمانی نهم دی ماه امسال با ایام هفته وحدت و میلاد با سعادت پیامبر(ص) و امام صادق(ع) از ظرفیت این همزمانی برای برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم نهم دی ماه بهره گیری شود.

ویژه برنامه های روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت»

سلطانی ادامه داد: بر همین اساس در روز نهم دی ماه مجموعه برنامه هایی با عنوان «بصیرت و میثاق امت با ولایت» برگزار خواهد شد که از جمله این فعالیت ها می توان به فضاسازی تبلیغی در سطح شهر مشهد توسط معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد، تجلیل از خانواده شهدای نهم دی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی و انتشار ویژه نامه حماسه نهم دی توسط سه روزنامه خراسان، قدس، شهرآرا و دیگر جراید محلی با رویکرد بصیرت افزایی اشاره کرد.

وی افزود: همچنین برگزاری گردهمایی اساتید، فضلا و طلاب حوزه علمیه خراسان با سخنرانی آیت الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران در موضوع بصیرت افزایی و نقش خواص و عوام در دانشگاه علوم اسلامی رضوی از ساعت 7 الی 9 صبح نهم دی ماه، بهره مندی از فرصت هفته وحدت و حضور اقشار مختلف در مناسبت ولادت پیامبر(ص) و امام جعفر صادق(ع) با رویکرد روشنگری دینی مرتبط با حماسه نهم دی و نقش ولایت فقیه و مردم در خاموش کردن آتش فتنه سال 88 و گردهمایی مدیران و اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد و پایگاه های مقاومت بسیج با عنوان «بصیرت و جوانان» همزمان با اقامه نماز مغرب و عشا و سخنرانی آیت الله سعیدی، امام جمعه قم و تولیت حرم حضرت معصومه(س) از دیگر این برنامه ها است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: برگزاری مراسم ویژه نهم دی ماه با سخنرانی آیت الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری در حرم رضوی از ساعت 9 الی 11 صبح نهم دی ماه در کنار برگزاری بیش از یکصد برنامه توسط کمیته بانوان ستاد بزرگداشت نهم دی در سطح استان مانند نمایشگاه عکس با عنوان «حرمت شکنی روز عاشورا»، جلسات پرسش و پاسخ، اکران فیلم، حلقه های بصیرت، همایش نهضت روشنگری، گفتمان بصیرت و... نمونه ای از این فعالیت ها به شمار می رود.
captcha