کد خبر: 3463528
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷
همزمان با سالروز حماسه نهم دی؛

اجتماع مردم شهرستان گناباد در تجدید میثاق با ولایت برگزار شد

گروه سیاسی: همزمان با سالروز حماسه نهم دی سال ۱۳۸۸، اجتماع مردم شهرستان گناباد در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، همزمان با سالروز حماسه نهم دی سال 1388، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، امروز نهم دی‌ماه، اجتماع مردم شهرستان گناباد در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد.
 
در این مراسم گرامیداشت که امامان جمعه گناباد، بجستان، کاخک و خضری، خانواده معزز شهدا و ایثارگران، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی، رؤسا، مدیران، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، طلاب و روحانیون و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، شرکت‌کنندگان با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر فتنه‌گر و مرگ بر نفوذی و ...، آشوب، خراب‌کاری‌ها و تهدید فتنه‌گران علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی را محکوم کردند.
 
حجت‌الاسلام محمدحسین ایزدی، امام جمعه بجستان در این مراسم به لزوم تقویت بصیرت و فهم و شعور دینی اشاره کرد و گفت: با بصیرت و ولایت‌پذیری همه نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان نقش بر آب می‌شود.
 
مداحی و مرثیه‌خوانی توسط سعید نمازی از مداحان اهل بیت(ع) و هم‌خوانی شعارهای انقلابی توسط شرکت‌کنندگان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
captcha