کد خبر: 3464408
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷

مدعیان حقوق بشر چشمان خود را برروی جنایات آل سعود بسته‌اند

گروه اجتماعی: معاون حوزه علمیه شهرستان گناباد در انتقاد از اینکه مدعیان حقوق بشر چشمان خود را برروی جنایات آل سعود بسته‌اند، بیان کرد: امروز مسلمانان و شیعیان دنیا در اوج مظلومیت فریاد اقتدار خود را سر می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام محمد فلاح، معاون حوزه علمیه شهرستان گناباد 13 دی‌ماه در جمع طلاب و روحانیون حوزه‌های علمیه کاشمر که با تعطیل کردن کلاس‌های درس و اجتماع در مدرسه علمیه حاج شیخ اقدام جنایتکارانه آل سعود در به شهادت رساندن آیت‌الله نمر باقر النمر را محکوم کرده بودند، با بیان اینکه قران کریم به کرات داستان بنی اسرائیل را به خاطر شباهتی که با مسلمین دارند، تکرار کرده است، افزود: این داستان‌های قرآن برای سرگرمی ما نیست.

وی با اشاره به اینکه روزگار تکرار شدنی است فقط شخصیت‌ها تغییر می‌كنند، گفت: استکبار جهانی در حال تقسیم کردن مردم دنیا است به طوری‌که تا زمانی که بلوک شرق و غرب بود، مردم یا شرقی بودند و یا غربی اما با آمدن جمهوری اسلامی ایران زمین بازی سومی تعریف شد.

وي ادامه داد: از زمانی که بلوک شرق از هم پاشید، غرب به دنبال این است تا همه را زیر سلطه خود ببرد، اما بدون شک هر کسی که آزاداندیش بوده و فکر باز داشته باشد، در این عصر اطلاعات اگر نگاهی به اطراف خود بیندازد می‌فهمد که چه کسی در این دنیا قربانی تروریسم است.

فلاح با بیان اینکه شیعیان امروز مظلومانه سرشان بریده می‌شود، اظهار کرد: به جهت اینکه غربی‌ها و مستکبران عالم نمی‌خواستند حکومت مؤمنان تشکیل شود، در حال حاضر با تمام قدرت بر علیه شیعیان و مسلمانان فعالیت می‌کنند، این اقدامات به حدی است که می‌بینیم هم اکنون چند برابر شبکه‌های داخلی خود ایران شبکه‌های ماهواره‌ای و در زوایای مختلف مذهبی، فرهنگی و سیاسی فعالیت می‌کنند و به زبان همین کشور فیلم‌های مختلف بر ضد شیعیان پخش می‌کنند.

با کشتن شیعیان اسلام از بین نمی‌رود

وی در ادامه با بیان اینکه کسانی که امروز در میان شیعیان و مسلمانان خود را منفجر می‌کنند نگاه مذهبی و ایدوئولوژیک دارند ولی ما با خونمان بر شمشیرها پیروز می‌شویم، گفت: امروز در اقصی نقاط دنیا و کشورهای مختلف اسلامی جمعیت عظیمی از شيعيان زندگی می‌کنند به همین جهت دشمنان باید بدانند با کشتن شیعیان نه تنها اسلام از بین نمی‌رود بلکه مستحکم‌تر می‌شود.

معاون حوزه علمیه شهرستان گناباد با اشاره به اینکه آخرین خاکریزی که در دفاع از اسلام در عالم باقی مانده همین شیعیان هستند که آن هم با پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنند، عنوان کرد: اگرچه امروز ایران مورد آماج حملات دشمنان قرار گرفته اما دشمنان نمی‌دانند که هر چه قدر شیعیان را بکشند، آنها بیشتر و قوی‌تر می‌شوند که شهادت سید عباس موسوی، دبیر کل سابق حزب الله لبنان از جمله همین مصادیق است به طوری‌که با کشتن این شخصیت عظیم خداوند فرد دیگری را که چند برابر وی قدرت داشت به حزب الله لبنان هدیه کرد.

وی در ادامه با اشاره به شهادت شیخ نمر به دست آل سعود، گفت: اگر امروز جمع شدیم بدین معناست که بگوییم از راهی که در پیش گرفته ایم پشیمان نیستیم، اگر فریاد می‌زنیم نه اینکه ناراحت هستیم چون شیعه و مؤمنان به دنبال شهادت هستند ما صادقانه پای عهدی که با خدا بسته ایم، هستیم و پشت سر امام خود خواهیم ایستاد، چون برخی منتظر شهادت هستند و این عهدشان را با هیچ چیز دیگری عوض نخواهند کرد.

شیعیان همانند شیشه هستند که وقتی می شکنند تیز تر می شوند

حجت الاسلام فلاح با بیان اینکه مرگ در بستر برای شیخ نمر کم بود و باید وی شهید می شد، خون شهدا را عامل بیداری‌هايی دانست که امروز در اقصی نقاط دنیا به وجود آمده است و افزود: دشمنی که در میان مسلمانان و شیعیان به دنبال تفرقه افکنی است نمی‌داند دارد چکار می‌کند، به همین جهت دست به کشتار شیعیان می‌زند ولی شهادت موجب می‌شود ما در این راه مصمم‌تر شویم.

وی شهادت را برای شیعیان افتخار دانست و با اشاره به اینکه شیعیان همانند شیشه هستند که وقتی می‌شکنند تیزتر می‌شوند، به آیاتی از قرآن کریم اشاره کرد و گفت: بر اساس گفته قرآن شهادت مرگ ویژه نیست بلکه حیات ویژه است به همین جهت تا فرهنگ شهادت باشد کسی نمی‌تواند به این مملکت آسیبی برساند.

معاون حوزه علمیه شهرستان گناباد با اعلام اینکه اگرچه شیخ نمر را کمتر کسی در کشور می‌شناخت اما با شهادت وی فهمیدیم چه افرادی برای اسلام و تشیع در حال فعالیت هستند، از اینکه مدعیان حقوق بشر چشمان خود را برروی جنایات آل سعود بسته اند انتقاد کرد و افزود: امروز مسلمانان و شیعیان دنیا در اوج مظلومیت فریاد اقتدار خود را سر می‌دهند.

خون آیت‌الله نمر باقر النمر، گریبان آل سعود را خواهد گرفت

در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین، مدیر حوزه علمیه حاج شیخ کاشمر با محکوم کردن جنایات آل سعود گفت: قطعا خون آیت‌الله نمر باقر النمر، گریبان آل سعود را خواهد گرفت و به زودی شاهد سرنگونی آن خواهیم بود.

وی با تأکید بر اینکه با کشته شدن شیخ نمرها و شیخ زکراکی‌ها شیعه زنده‌تر می‌شود، عنوان کرد: خون‌هایی که در اقصی نقاط دنیا از شیعیان ریخته می‌شود به هم خواهد پیوست و آل سعود را از بین خواهد برد.

يادآور مي‌شود، شرکت‌کنندگان در این تجمع اعتراضی با سر دادن شعارهای مرگ بر آل سعود و مرگ بر آمریکا اقدام آل سعود را در اعدام و به شهادت رساندن این فعال شیعی در عربستان محکوم کردند.

captcha