کد خبر: 3470512
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶
7 تا 9 بهمن؛

مرحله نهایی مسابقات قرآن مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مرحله نهایی مسابقات قرآن مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س)، چهارشنبه تا جمعه هفته جاری در استهبان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: مرحله نهایی مسابقات قرآن این مؤسسه به مدت سه روز، 7 تا 9 بهمن‌ماه در شهرستان قرآنی استهبان انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مسابقات فوق با حضور 300 نفر از منتخبان مرحله مقدماتی این مسابقات برگزار خواهد شد، عنوان کرد: این مسابقات در رشته‌های ترتیل‌خوانی، حفظ کل و حفظ اجزاء 1، 5، 10 و 20 و ترجمه و مفاهیم و تدبر قرآن کریم انجام می‌گیرد.
شاهسونی عنوان کرد: این متسابقان طی دو روز رقابت، هفتم و هشتم بهمن‌ماه طی رایزنی و همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش استهبان در یکی از مدارس این شهر قرآنی برپا می‌شود. همچنین اختتامیه این مراسم، جمعه، 9 بهمن‌ماه در سالن سپاه شهرستان استهبان انجام خواهد شد.
مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) اظهار کرد: این مسابقات در دو مقطع زیر 12 سال و بالای 12 سال و با حضور اکثریت بانوان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به نحوه برپایی این مسابقات، تصریح کرد: مسابقات در سه مرحله شعبه‌ای، شهرستانی و نهایی انجام گرفته است که منتخبان این دو مرحله به دوره نهایی مسابقات راه یافته‌اند.
شاهسونی یادآور شد: مراسم اختتامیه این مسابقات با حضور مسئولان، مربیان و قرآن‌آموزان و به همراه تجلیل از برگزیدگان صبح جمعه، 9 بهمن‌ماه انجام می‌شود.

captcha