کد خبر: 3475701
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷

آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها به آموزش قرآن توجه بیشتری نشان دهند

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام‌جمعه موقت اصفهان گفت: امروز آموزش و پرورش و دانشگاه‌های ما باید بیش از گذشته به آموزش قرآن و آشنایی نسل جوان با معارف قرآن توجه بیشتری نشان دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی رهبر، امام‌جمعه موقت اصفهان در گفت و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، با اشاره به اینکه قرآن را باید در متن زندگی و جامعه ترویج دهیم، اظهارکرد: رسانه‌ها در این زمینه نقش مهم و تاثیرگذاری می‌توانند ایفا کنند.
وی افزود: نهادینه کردن و گسترش اخلاق، فرهنگ وعدالت قرآنی وظیفه دستگاه‌های مختلف است و امروز بیش از هر زمان دیگری به توسعه فرهنگ، عدالت قرآنی  و سبک زندگی اسلامی توجه شود.
امام‌جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه یکی از خواسته‌های قرآن، توجه و گسترش فرهنگ نماز در جامعه است، بیان کرد: قرآن از ما می‌خواهد به واجبات و محرماتی که در قرآن به آن‌ها اشاره شده عمل کنیم.
حجت‌الاسلام رهبر با بیان اینکه اکنون بیگانگان سعی دارند برخی جوانان را در دستگاه‌های آل سعود جذب و آن‌ها در کلاس‌های گمراه کننده‌ای که به اسم اسلام و از سوی آل‌سعود تشکیل می‌شود، دعوت کنند، گفت: امروز آموزش و پرورش و دانشگاه‌های ما باید بیش از گذشته به آموزش قرآن و آشنایی نسل جوان با معارف قرآن توجه داشته باشند.  
وی افزود: جلسات و محافل قرآن نباید تنها محدود به هیئت‌ها و جلسات حافظین قرآن نشود، بلکه باید این جلسات در بخش‌ها وسطوح مختلف جامعه توسعه پیدا کند.
وی گفت: در سال‌های گذشته فعالیت‌های قرآنی به خصوص در عرصه‌های حفظ و قرائت پیشرفت داشته ولی در جاهایی نیز با کاستی‌های مواجه بوده که باید آن‌ها را رفع کرد.
captcha