کد خبر: 3484375
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۳

اجرای جنگ شبانه در آرامگاه حافظیه توسط مبلغان دینی

گروه اجتماعی: همزمان با اجرای طرح آرامش بهاری برنامه جنگ شبانه ویژه مسافران نوروزی در آرامگاه حافظیه توسط روحانیون و مبلغین دینی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام رحیم صفری گرائی، رئیس اداره اوقاف و امورخیریه ناحیه 3شیراز،از اجرای برنامه شاد جنگ شبانه در ایام نوروز در آرامگاه حافظیه شیراز خبر داد و گفت: همزمان با اجرای طرح آرامش بهاری برنامه این برنامه توسط روحانیون و مبلغین دینی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی دربقاع متبرکه و اماکن تاریخی و گردشگری شیراز در ایام نوروز گفت: همکاران و مسئولان اداره کل اوقاف و امورخیریه فارس تمام توان خود را به کارگرفته‌اند تا ایام خوش وزیبا همراه با آرامشی معنوی را برای مسافران و زائران سومین حرم اهل بیت(ع) رقم بزنند، ازاین رو علاوه بر برنامه متنوع فرهنگی و مذهبی دربقاع متبرکه، برنامه شاد فرهنگی نظیر جنگ شبانه و مسابقه‌های فرهنگی در اماکن تاریخی و گردشگری شیراز نیز برگزار می‌شود.
صفری گرائی تصریح کرد: ویژه برنامه‌های جنگ شبانه شامل برنامه‌های مسابقه حضوری جوانان وبزرگسالان، نقاشی و شعر خوانب کودکان، بازی با کاغذ و طراحی و مشاوره فرهنگی، طب سنتی و اسلامی و آشنایی با فرق و ادیان نوظهور است.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه ناحیه 3 شیراز اظهار کرد: ویژه برنامه‌های طرح نوروزی آرامش بهاری با هدف خدمت مطلوب رفاهی و فرهنگی مذهبی به زائران بقاع متبرکه تا 14 فروردین ماه در بقاع متبرکه و اماکن تاریخی و گردشگری شهر مقدس شیراز ادامه خواهد داشت.
captcha