کد خبر: 3484394
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷
در مشهد انجام شد؛

رونمایی از شوق زیارت؛ یادمان شهدای حج و فاجعه منا

گروه هنر: المان شوق زیارت یادمان شهدای حج سال 1366 و فاجعه منا طی مراسمی و با حضور مسئولان شهری و استانی در بلوار طبرسی مشهد، ابتدای شارستان رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خراسان رضوي، المان شوق زیارت یادمان شهدای حج سال 1366 و فاجعه منا، سوم فروردین‌ماه طی مراسمی و با حضور مسئولان شهری و استانی در بلوار طبرسی مشهد، ابتدای شارستان رونمایی شد.
در این مراسم حجت‌الاسلام پژمان‌فر نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، وحید جلیلی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، مسعود مجردی، مدیر حج و زیارت خراسان رضوی و جمعی دیگر از مدیران شهری نیز حضور داشتند.
رونمایی از المان شوق زیارت؛ یادمان شهدای حج و فاجعه منا در مشهد
تجلیل از خانواده شهدای فاجعه منا از جمله شهیدان حجت‌الاسلام حسین حسینی، محسن حاجی حسنی کارگر، جلال‌زاده، باهرخواه، احمدیان‌زاده و مشهدی از جمله برنامه‌‌های این مراسم بود.
مسعود مجردی، مدیر سازمان حج و زیارت استان خراسان رضوی در آئین رونمایی از المان شوق زیارت با بیان اینکه طراحی و رونمایی از المان شوق زیارت اقدام خداپسندانه و متعهدانه شهرداری مشهد بود، افزود: المان شوق زیارت یاد و خاطره شهدا حج سال 1366 فاجعه منا را در بین زائران و مجاوران حرم رضوی زنده می‌کند و قطعاً کاری صحیح در راستای منویات مقام معظم رهبری است.
مجردی تصریح کرد: فاجعه منا تلخ‌ترین حادثه سال 1394 بود و مقام معظم رهبری نیز خواستار زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای این فاجعه شدند و شهرداری مشهد در اقدامی نمادین المان این شهدا را طراحی کرد که این خود جای تقدیر دارد.رونمایی از المان شوق زیارت؛ یادمان شهدای حج و فاجعه منا در مشهد
همچنین حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز عنوان کرد: این حرکت در جهت زنده نگه داشتن موضوع فاجعه منا بسیار مؤثر است و امیدوارم این اقدامات ادامه پیدا کند.
حجت‌الاسلام پژمان‌فر بیان کرد: فاجعه منا واقعه تلخی بود که به دست رژیم آل‌سعود به وقوع پیوست و به گفته امام خمینی(ره) بعد از شهادت حجاج در سال 1366 اگر ما روزی از صدام بگذریم از آل سعود نخواهیم گذشت.
وی تصریح کرد: باید این اقدام رژیم آل سعود که لطمات فراوانی به جامعه وارد کرد، از طریق نمادهای شهری و اجتماعی نمود بیشتری پیدا کند که این المان نیز کار ارزشمندی در راستای نمادهای شهری به شمار می‌رود.
نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز به دنبال آن هستیم تا موضوع فاجعه منا در کتب درسی دانش آموزان به عنوان جنایتی بزرگ قرار گیرد.
captcha