کد خبر: 3484415
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۳

برگزاری طرح «آرامش بهاری» و «خیمه‌های معرفت» در بقاع متبرکه

گروه اجتماعی: این روزها در حالی که بقاع متبرکه استان اصفهان میزبان مسافران نوروزی می‌باشد، طرح آرامش بهاری و برنامه خیمه‌های معرفت نیز در بقاع متبرکه در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، این روزها و همزمان با تعطیلات عید نوروز، بقاع متبرکه سطح استان اصفهان میزبان مسافران نوروزی از نقاط مختلف کشور است.
مسافران نوروزی ضمن بازدید از مناطق گردشگری و مناطق تاریخی هر شهرستان، به اماکن مذهبی نظیر بقاع متبرکه نیز برای زیارت و ادای احترام به اهل بیت(ع) مراجعه و اوقاتی را نیز در آن جا سپری می‌کنند.
همزمان با عید نوروز برنامه‌هایی نیز از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه با عنوان «آرامش بهاری»، در بیش از 313 بقاع متبرکه استان اصفهان در حال برگزاری است.
برگزاری خیمه‌های معرفت، اعزام مبلغین به بقاع متبرکه و برنامه‌های فرهنگی به مناسبت 12 و 13 فروردین و همچنین میلاد باسعادت حضرت فاطمه(س) از مهم‌ترین برنامه‌های اداره‌کل اوقاف وامور خیریه در استان اصفهان در ایام نوروز است.
برنامه خیمه معرفت در امامزاده‌های سطح استان برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است که در ذیل آن برنامه‌هایی نظیر مشاوره خانواده، مشاوره کودک، برگزاری مسابقات قرآن «قرآن بخوان، جایزه بگیر»، عرضه محصولات و اقلام فرهنگی انجام می‌شود.
امسال همچنین بنا به گفته مسئولان اداره‌کل اوقاف وامورخیریه استان اصفهان علاوه بر مبلغان بومی هر شهرستان، بیش از 40 مبلغ نیز در ایام نوروز به بقاع متبرکه مختلف استان اعزام شده که اقامه نماز جماعت، پاسخگویی به مسائل شرعی و سخنرانی از مهم‌ترین وظایف این مبلغین است.
captcha