کد خبر: 3486966
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴

امکان ثبت‌نام مسابقات قرآن اوقاف خراسان رضوی در تمامی بقاع/ چاپ هشت هزار پوستر

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس روابط عمومی اداره اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از چاپ هشت هزار پوستر سی‌ونهمین دوره مسابقات قران اوقاف خراسان رضوی خبر داد و افزود: امکان ثبت‌نام برای کلیه متقاضیان در بقاع متبرکه به صورت اینترنتی و کاغذی فراهم است.

محمد عباسی، کارشناس روابط‌ عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی از چاپ هشت هزار پوستر اطلاع‌رسانی مرحله شهرستانی سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف خراسان رضوی در کل استان خبر داد.
وی ضمن بیان این مطلب که هزینه تبلیغات مسابقات هنوز مشخص نیست، ادامه داد: در همین راستا 150 آویزه 2 در 90 و 30 بنر رول‌آپ سه در چهار نیز در مشهد نصب شده است. در شهرستان‌ها هم به طور میانگین یک تا دو بنر نصب خواهد شد.
عباسی در ادامه به دیگر برنامه‌های انجام شده جهت حضور و ثبت‌نام عموم مردم در مرحله شهرستانی سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: همچنین درج آگهی در روزنامه‎‌ها را نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم.
وی با اشاره به ارسال پیامک اطلاع‌رسانی این دوره از مسابقات اظهار کرد: تاکنون نزدیک به هشت هزار پیامک برای افرادی که سال گذشته در مسابقات شرکت کرده بودند و یک سری پیامک نیز به صورت رندوم در سطح استان ارسال شده است.
کارشناس روابط عمومی اداره اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در خاتمه با اشاره به امکان ثبت‌نام در بقاع متبرکه استان، عنوان کرد: ثبت‌نام از طریق پایگاه رسمی مسابقات صورت می‌گیرد اما با وجود 252 بقعه متبرکه‌ای که در استان وجود دارد، ثبت‌نام انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه امکان ثبت‌نام برای کلیه متقاضیان در بقاع متبرکه به صورت اینترنتی و کاغذی فراهم است، گفت: در برخی از بقاع که امکان ثبت‌نام اینترنتی ندارند، ثبت‌نام به صورت کاغذی انجام و فرم‌های متقاضیان به ادارات شهرستان ارسال خواهد شد.
captcha