کد خبر: 3494398
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹
رشیدیان تاکید کرد:

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت خانواده شهدا به عنوان سفیران ایثارگری در مشهد ۲۰۱۷

گروه اجتماعی: استاندار خراسان رضوی بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت خانواده شهدای استان به عنوان سفیران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در ارتباط با سایر کشور های اسلامی در مشهد 2017 تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در دیدار با قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، با بیان این مطلب، گفت: تحقق این مهم زمینه را برای توسعه مولفه‌های طرح ملی ایثار و رشد دیپلماسی عمومی کشور فراهم می‌کند.
وی افزود: استانداری برای بررسی ابعاد مختلف این طرح ملی و فراهم سازی فضا برای استفاده حداکثری از آن؛ آماده برگزاری جلسات مشترک با وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور است.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از اصلی ترین اهداف دولت در مشهد 2017 تقویت دیپلماسی عمومی کشور است، اظهار کرد: می‎توان با استفاده از ظرفیت خانواده‌های شهدا و ایثارگران به ویژه فرزندان این بزرگواران به عنوان سفیران ایثار و شهادت با جامعه ایثارگری کشورهای اسلامی آشنا شده و تعاملات را در این حوزه افزایش داد.
رشیدیان بر لزوم بهره‎گیری از مساعدت های بخش خصوصی، دانشگاهی، نخبگان، بنیاد شهید و امور ایثارگران و آستان قدس رضوی برای اجرایی شدن این طرح در سطح گسترده تاکید کرد.
سردار محسن انصاری، قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور نیز در این دیدار، گفت: بنیاد شهید با تمام توان برای اجرایی شدن این طرح ملی تلاش خواهد کرد.
captcha