به گزارش
خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) از خراسان رضوی، حجتالاسلام عبدالعلی ابراهیمی، معاون امور استانهای شورای سیاستگذاری ائمه جمعه 18 اردیبهشتماه در گردهمایی مسئولان ستادهای نماز جمعه خراسان رضوی با بیان اینکه نماز جمعه از شنبه شروع میشود، اضافه کرد: مسئولان ستاد باید تمام روزهای هفته به فعالیت بپردازند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مدیریتها، مدیریت زمان است، تصریح کرد: تشکیل جلسه با اعضای ستاد ائمه جمعه هر شهرستانی از ضرورت برخوردار است لذا مسئولان ستاد باید برنامهریزی لازم را داشته باشند اما طبق آمار تنها پنج شهرستان جلسات هفتگی دارند و بقیه جلسات هر 15 روز یکبار، ماهانه و یا موردی است.
حجتالاسلام ابراهیمی با تأکید بر تشکیل اتاق فکر در ستادهای نماز جمعه گفت: در کار فرهنگی باید از قالب خشک و محدود بیرون بیاییم و از افراد خلاق استفاده کنیم تا شاهد حرکت و تحولات فرهنگی باشیم.
وی مخاطبمحوری را یکی از اهداف مهم این نهاد برشمرد و بیان کرد: رقبا به دنبال جذب مخاطبان ما هستند؛ اگر جایی از کار ایراد دارد، نباید همه تقصیرها را گردن دیگران بیندازیم. مشکل اصلی این ست که خودمان جوانان را رها کردهایم و دولت را مقصر میدانیم در حالیکه علاوه بر دولت، سایر نهادها نیز مقصر هستند.
معاون امور استانهای شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در خصوص شعار سال، اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل در حالیکه از یکدیگر مجزا هستند، دو عنصر متصلبه هم محسوب ميشوند لذا ستاد نماز جمعه به دنبال تحقق و عمل به شعار سال است.
وی اظهار کرد: امروزه جذب افراد در مسائل دینی بسیار سخت شده است و نیازمند این است که افراد دینی محورشان جذب مخاطب باشد در حالی که این اقدام از تربیت فرزند خردسال نیز دشوارتر است.