کد خبر: 3497949
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۳

بازدید معاون اول رئیس جمهور از نمایشگاه سوغات مشهد

گروه اجنماعی:معاون اول رئیس جمهور از نمایشگاه سوغات مشهد که در محل ساختمان شهدای دولت استانداری خراسان رضوی دائر است؛ بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور از نمایشگاه سوغات مشهد که در محل ساختمان شهدای دولت استانداری خراسان رضوی دائر است، بازدید کرد.
بنابراین گزارش در این بازدید معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همراهی می‌کرد.
بازدید معاون اول رئیس جمهور از نمایشگاه سوغات مشهد
علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در حاشیه ی این بازدید گفت: به مدد وجود بارگاه منور رضوی، سالانه بیش از 27 میلیون زائر داخلی و خارجی به مشهد مقدس سفر می‌کنند که این مهم باعث شده گردش مالی خرید سوغات قابل توجه باشد.
وی با تأکید بر لزوم ساماندهی سوغات در مشهد، اظهار کرد: آوازه‌ی صنایع دستی خراسان رضوی و فعالان این عرصه شهرت ملی و جهانی دارد که بهترین سوغات مشهد و معرف فرهنگ، آداب و سنن این خطه است.
captcha