کد خبر: 3499961
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰
قائد امینی خبر داد:

اعزام تیم‌های پزشکی به عتبات عالیات/ خدمات رایگان به محرومان

گروه سلامت: معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی از اعزام تیم‌های بهداشتی و درمانی این نهاد به عتبات عالیات و مناطق محروم کشور جهت ارائه خدمات رایگان به بیماران نیازمند طی نیمه شعبان خبر داد.

روح‌الله قائد امینی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اعزام تیم‌های بهداشتی و درمانی به مناطق محروم سراسر کشور به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

وی افزود: تیم‌های پزشکی شامل پزشک، پرستار، پیراپزشک و کارشناس بهداشت است به این مناطق اعزام می‌شوند، قصد ما این است که برای هر شهرستان حداقل یک تیم بهداشتی و درمانی اعزام و به مردم خدمت ارائه کنیم.

اولویت بسیج جامعه پزشکی کشور ارائه خدمات

معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی با بیان اینکه اولویت تیم‌های بهداشتی و درمانی توسعه آموزش‌های بهداشتی و ارائه سبک زندگی ایرانی و اسلامی است، عنوان کرد: به مناسبت این ایام نیز بیمارستان صحرایی در لرستان، سیستان و بلوچستان برپا کرده و در مناطق محروم خرمشهر و آبادان نیز اعزام تیم‌های تخصصی را خواهیم داشت.

تفاهم با سازمان حج و زیارت؛ اعزام تیم‌های پزشکی به عتبات

قائدامینی، بیان کرد: طبق هماهنگی‌های انجام شده با مرکز پزشکی حج و زیارت اعزام پزشکان بسیجی را برای مناسبت‌هایی همچون اربعین به عتبات عالیات خواهیم داشت و مردم نیازمند مناطق محروم جنوب عراق نیز از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان این تیم‌ها بهره‌مند می‌شوند

محفل انس با قرآن در هفته اول ماه مبارک رمضان

وی افزود: در هفته اول ماه مبارک رمضان نیز محفل انس تیم‌های اضطراری دفاع مقدس برگزار شده و خدمات لازم بهداشتی و درمانی رایگان نیز به مردم محروم این کشور ارائه می‌شود.

معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی خاطرنشان کرد: بیمارستان صحرایی بوستان ولایت همزمان با مانور بزرگ امداد و نجات در تهران برپا شد و روزانه حدود 6 هزار تهرانی از این خدمات رایگان بهداشتی و درمانی توسط تیم‌های بسیج جامعه پزشکی بهره‌مند شدند.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۳/۰۳ - ۱۸:۰۸
0
0
اعزام تیم پزشکی به عتبات و عالیات و مناطق محروم از کارهای خوبی است که به سلامت افراد کمک می‌کند
captcha