کد خبر: 3503585
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲
یک بانوی آمریکایی:

حضور در حرم مطهر رضوی به دل‌ها آرامش می‌دهد

گروه اجتماعی: یک مسلمان آمریکایی گفت: حضور در حرم مطهر آرامش وصف ناشدنی را برای من به همراه داشته است و وقتی نماز می‌خوانم و دعا می‌کنم، احساس نزدیکی بیشتری به خداوند دارم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی،خانم «ماروی ماراکابی» از آمریکا که به منظور زیارت بارگاه ملکوتی حضرت علی بن موسی الرضا(ع) به مشهد آمده است، گفت: من ۴۰ سال قبل در حرم مطهر رضوی مسلمان شدم و با همسرم در این بارگاه پیمان زناشویی بستم.
وی با بیان اینکه از زیارت بارگاه منور امام هشتم(ع) بسیار خاطره دارد، اضافه کرد: تاکنون ۵ بار به زیارت بارگاه منور امام علی بن موسی الرضا(ع) مشرف شده‌ام و از حضرت ثامن الحجج(ع) خواسته‌ام که به خانواده و همه کسانی که دوست‌شان دارم، کمک کند و سلامت باشند.
این مسلمان آمریکایی گفت: حضور در حرم مطهر آرامش وصف ناشدنی را برای من به همراه داشته است و وقتی نماز می‌خوانم و دعا می‌کنم، احساس نزدیکی بیشتری به خداوند دارم.
ماراکابی اضافه کرد: من همیشه علاقه داشتم در مورد مذاهب دیگر بیشتر بدانم و قرآن، انجیل و تورات را خوانده‌ام، اما دین مقدس اسلام فقط با من صحبت کرد و بنابراین به دین مبین اسلام مشرف و مسلمان شدم.
این بانوی مسلمان عنوان کرد: در ایران به بارگاه امام زاده‌ها برای زیارت مشرف شده‌ایم که حال و هوای آن‌ها بسیار زیبا و دلنشین است.
captcha